Mért van ennyi irigy ember?
Milyen diplomásról beszélsz? Vagy ki említette itt, hogy diplomás? Csak mert nem tudom, kihez címezted a válaszodat.
Az alábbi hozzászólásra ment a válasz:
"Kicsim hány éves vagy mert én tuti idősebb vagyok két diplomámmal és ugy hogy ugyhogy ne ugassál be,retardált majom. ma 18:04"
18:08
"Akkor elnézést kérek azért a hozzászólásomért, amiben azt ÁLLÍTOTTAM, hogy f*szkalap vagy.. Akkor csak felvetem: Nem fordulhat elő ESETLEG VÉLETLENÜL, hogy te egy kötözködős f*szkalap vagy?
Na, így jó? Megfelel?"
Nézd, én nem háborodtam fel azon, hogy engem lefa*szkalapoztál, tehát nekem nem kell magyarázkodnod. Én nem sértődöm meg, ha azt állítod, hogy fa*szkalap vagyok, jogod van ezt gondolni rólam!
Itt ti hördültetek fel, pedig én VALÓBAN beleírtam a hozzászólásomba, hogy "LEHET", tehát nem kijelentettem, hanem felvetettem, hogy lehet az itteni emberek szar emberek vagy arrogánsak, és ezért hordják le őket ennyiszer, nem a pénzük miatt.
Ugyanis magamból kiindulva engem SOHA nem piszkálnak azért, mert sokat járok külföldre, jó kocsim van, jó ruhákba járok stb. Ezért nem gondolom, hogy valakit pusztán néhány nyaralás vagy a kicsit jobb anyagi helyzet miatt lehordanának az emberek.
17:58
Sajnálom, lehet, hogy két diplomád van, de szöveget akkor sem tudsz értelmezni. Ez a mai diplomák értékét is minősíti, hogy egy analfabétának is lehet diplomája.
Bármennyire is lehurrogtátok a szaremberezőt, igaza lehet. Nekem is gyanús, hogy ennyi mindenkit leszólnak pusztán a pénze miatt, velem ez sosem esett meg.
Nekünk elég jól menő vállalkozásunk van, nyaralások is gyakoriak, szép ház, kocsi stb. De egyrészt szolídak vagyunk, tehát a közeli barátainkon kívül senki nem is tud az anyagi helyzetünkről, ők pedig nyilván szeretnek minket és nem becsmérelnek ilyen primitív módon.
Eleve aki azt írta, hogy a nyaralása miatt beszólnak neki, nem értem. Honnan tudná egy idegen, hogy mikor hova mész nyaralni? Vagy a közeli barátaid szólnak meg a nyaralásaid miatt? Akkor meg téged minősít, ha ilyen barátaid vannak.
18:22
Én értem, de sose tudhatod egyrészt, hogy a hátad mögött miket mondanak rólad, másrészt nem azonos környezetben élünk, lehet, h te jobb emberekkel vagy körülvéve vagy mit tudom én. Engem sem lehordanak, csak megállapítják, hogy "bezzeg nektek milyen jól megy", "úgyis sok pénzetek van", ilyesmik. Ezek engem zavarnak.
Beszélhetünk a dologról normális hangnemben, de akárhogy is vesszük, az első hozzászólásod nem volt szalonképes, nem kellene még csak feltételesen sem leszaremberezni olyanokat, akiket nem is ismersz, és akik a hozzászólásukkal alapból senkit nem bántottak meg.
"Honnan tudná egy idegen, hogy mikor hova mész nyaralni?"
Munkatársak, akik érdeklődnek és rokonok (nem közvetlen), akik szintén. Nem mondhatom, hogy "semmi közöd hozzá, hol voltam", ha kérdezik. Hogy csak 2 példát említsek.
Előttem szóloknak meg,ezt utálom a legjobban ha valaki ilyen gúnyos megjegyzéseket tesz,szomszéd asszony is megszülte a 7 gyereket a tető nélküli házba,gyerekeket nem fürdeti,nem ad rájuk normális ruhát csak szakadtat,és nekem szólogat be rendszeresen hasonlókat mint neked a játszótéren. Szerintme meg aki nem járta ki még a 8 áltlaánost sem,vizre gázra nincs pénz az ne szüljön hat gyereket,erről nem én tehetek.. meg arról sem ha valaki elszórja azt a kevés pénzt is amit keres. Ismerőseim ha megkérdezik mennyi a fizum,válazsolok és meglepődnek hogy "tényleg? azt hittem többet keresel.." . Hát kúrvára nem,csak én nem veszek évente új autót mint ők ,nem hordok 30ezer forintos sportcipőt, hanem félrerakom hogy el tudjak menni nyaralni,hogy ne kelljen télen -15ben fütés nélkül lennem,meg hogy ne kelljen szakadt ruhákban járnom. Hát ennyi a titkom.
Szerintem mindneki sepregessen a maga háza táján és én nem tudom sajnálni aki panaszkodik hogy 4en élnek havi 60ezerből,két kisgyerekkel. És még én vagyok a "gazdag" r.ohadék,mert nem szülök bele a vakvilágba. Hát nyalja ki a s*ggem az ilyen én azt mondom. Utálom az ilyen rosszindulatú embereket,én sem teszek másokra gúnyos megjegyzéseket és nem turkálok más emberek pénztárcájában mert nem érdekel.Mindenki úgy b@ssza el az életét ahogy akarja,de sokan tényleg úgy érzik ha nekik sz.r legyen másoknak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!