Mért van ennyi irigy ember?
Minket is megszólnak, mert évente 2x külföldre utazunk és honnan van ennyi pénzünk és dögöljünk meg. Csak azt nem veszik észre, h mi nem járunk márkás cuccokban, nem járok kozmetikushoz, körmöshöz, nincs kocsink - magyarul imádunk utazni és oda teszünk félre.
Nem tudom, miért fáj nekik, de fáj.
Utolsó, te fogyatékos vagy?
Én nem ÁLLÍTOTTAM, hogy bárki is szar ember! Az így nézett volna ki: "ti szar emberek vagytok". Ehelyett azt írtam, hogy "lehet, hogy azért, mert szar emberek vagytok". Vagyis ez csak egy lehetőség, de tényként nem mondtam rájuk, hogy szar emberek!
Félelmetes, hogy emberek mennyire nem képesek szöveget értelmezni, kábé óvodás szinten vannak egyesek.
"Érdekes, én négynél többször járok egy évben külföldre (nyaralásból és munkámból kifolyólag), de engem senki nem szól meg. Lehet hogy akik megszólnak titeket, nem a jó anyagi helyzetetek miatt teszik, hanem mert simán szar emberek vagytok. Nem mindig a másik ám a hülye, és nem mindig ti vagytok a szentek."
Ez a válasz csak téged minősít! Sz@r embernek titulálni valakit, akit nem is ismersz! Jól esett?
"Én nem ÁLLÍTOTTAM, hogy bárki is szar ember! Az így nézett volna ki: "ti szar emberek vagytok". Ehelyett azt írtam, hogy "lehet, hogy azért, mert szar emberek vagytok""
Akkor elnézést kérek azért a hozzászólásomért, amiben azt ÁLLÍTOTTAM, hogy f*szkalap vagy.. Akkor csak felvetem: Nem fordulhat elő ESETLEG VÉLETLENÜL, hogy te egy kötözködős f*szkalap vagy?
Na, így jó? Megfelel?
"Akkor elnézést kérek azért a hozzászólásomért, amiben azt ÁLLÍTOTTAM, hogy f*szkalap vagy.. Akkor csak felvetem: Nem fordulhat elő ESETLEG VÉLETLENÜL, hogy te egy kötözködős f*szkalap vagy?"
JÓÓ vagy!!! ;))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!