Semmiből. 30 évesen szültem az elsőt. Előtte szereztem 2 diplomát, dolgoztam 4 évet. Most férjem annyit keres, hogy gondolkodom, csinálok egy harmadik diplomát levelezőn, nem megyek vissza dolgozni még. :)
2022. nov. 21. 18:12
3/33 anonim válasza:
Semmiből, nincs olyan dolog, amit párral, gyerekkel ne lehetne megtenni.
2022. nov. 21. 18:13
4/33 anonim válasza:
Én nem érzem, hogy olyan nagyon kimaradtam volna valamiből.
29 évesen szültem, előtte a huszas éveim elején jártam sokat bulizni, végeztem szakmát és egyetemet is, külföldön is dolgoztam meg itthon is, nyaranta itt-ott, építkeztem, ma is vannak barátaink a gyerekek mellett, akikkel eljárunk ide-oda.
Szóval nem érzem, hogy olyan nagyon kimaradtam volna valamiből, ami az átlag gyermektelennek jut.
2022. nov. 21. 18:22
5/33 anonim válasza:
Semmiből, gyerek előtt is ugyanígy éltünk. Nem jártunk már bulizni, max egyszer-kétszer egy évben, ez most is így van. A munkahelyem ugyanaz, a hobbimat ugyanúgy űzöm stb.
2022. nov. 21. 18:35
6/33 anonim válasza:
Pont ugyanezt írhatnám, mint a 4-es. EGy picivel korábban, 28 évesen szültem az elsőt, aztán 30 és 32 évesen a másik kettőt.
Semmiből nem maradtam ki.
2022. nov. 21. 18:46
7/33 anonim válasza:
Semmiből. A kérdés is fura.
2022. nov. 21. 18:49
8/33 anonim válasza:
Kettes vagyok.
Na tudtam, hogy le leszek százalékolva. Ha szo*nám gyárban a faxt egyből mindenki felpontozna, mert milyen xar, hogy ennyit kell güriznem a gyerekeim miatt, pedig ha nem lettek volna már igazgató lennék valahol. :D Gondolom ez a válasz jó csak. :D Fúj család, fúj gyerekek!
2022. nov. 21. 18:49
9/33 anonim válasza:
Ketteske, azért vagy lepontozva, mert te is a gyerekre hivatkozva használod ki a pasasod, mert büdös a munka.
2022. nov. 21. 18:51
10/33 anonim válasza:
9 miért használná ki? A férj simán eltartja a családot és nincs vele gondja ha a feleség képzi magát. Van ilyen. Irigykedsz vagy mi bajod van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!