Szerintetek, ha a férfiak viselnék a terhesség minden terhét, szülést, fájdalmakat, ilyeneket és ők nem tudnának sexelni szülés után, akkor is megcsalnának?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 13:41
51/54 anonim válasza:
Én tudok olyat ahol fordított van anyukát kéne megdolgoztatni mert sose dolgozott azt se tudja mi munka fogalma csak költi a lovét amit férfi keres és még félre is jár,a gyerekét meg letolja csak eszköz volt neki,az ilyennek nem kéne szülni se,az meg aki akar annak meg nem lehet:( ez ami nem fair!
52/54 anonim válasza:
Hát nem tudom nekem inkább hátborzongató és kissé morbid amiket írsz nem gyönyörű és romantikus. Eleve nálam a romantikába csak én férek bele és a barátom. De lehet velem van a baj hogy nem álmodom romatikus párom által elvágott köldökökre meg romantikus hasfájós gyerekre :D
53/54 anonim válasza:
azért jó h van olyan aki nem volt ilyen szituban és el tudja mondani h ő bizony szülés után kész lenne rá! ez nem feltétlen az agyban dől el, van akinek elég a 6 hét, van akinek 8 kell vagy 10 és akkor mi van? összeszorított foggal is, de kielégíteni a pasit? mert egyébként elmegy?...
Anno a férjemnek voltak gondjai, hosszú hónapokba telt míg sikerült a szexuális éltünket feljavítani. Nem akarta, nem ment, elzárkózott. Én nem gondoltam másra, segítettem neki, támogattam, aztán hogy hogynem szülés után 3 héttel: dugunk?...menjek k@rvához?.....
54/54 anonim válasza:
Egyébként mi a párommal SZERETKEZNI szoktunk. Ez nem elvárós alapon megy. Sokat beszélgettünk erről és elmondta, hogyha úgy feküdnék le vele, hogy nem élvezem, az neki sem lenne jó. Ő azt szereti, ha nekem is jó és együtt érünk a csúcsra. Ez meg csak akkor lehetséges, ha éppen én is akarom. Ha a férfi akkor is szeretkezik a feleségével amikor az nem akarja, nem esik jól neki, gyakorlatilag erőszakot tesz rajta. Még ha a nő látszólag bele is megy a játékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!