Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha a férfiak...

Szerintetek, ha a férfiak viselnék a terhesség minden terhét, szülést, fájdalmakat, ilyeneket és ők nem tudnának sexelni szülés után, akkor is megcsalnának?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 13:41
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
47%

én nekem is ez ami nem megy fejembe be hogy miért kell a szülésből meg a gyerekből isteni csodát kreálni és mindent háttérbe szorítani,mert ez termsézetes nem csoda,és valakine meg nyűg is.Gyerekekkle, tinikkel fiatalokkal foglakozom szeretem is őket de otthonra nem kéne egyenlőre.

28N

2010. szept. 29. 17:07
 42/54 anonim ***** válasza:
78%
Azért, mert két ember, ha szereti egymást, akkor gyermekük születését csodaként élik meg. Normális esetben a férfi is kiveszi a részét. Én imádom, hogy a várandósságaim alatt a férjem is kicsit kipocakosodik. Lehet, hogy ez egy természetes dolog, még sincs párja annak a pillanatnak amikor gyermekünk megszületik. Amikor a férjed (életed szerelme) elvágja a köldökzsinórt. Amikor szülés után rád néz, és látod a szemében, hogy csodát éltetek át. Amikor először szoptatod a gyermeketeket a párod simogat benneteket és könnyes szemmel nézitek hol a picit, hol egymást. Család lettetek. S onnan már nem csak két szerelmes ember vagytok, hanem apa és anya is. Amikor pedig hazamész a picivel, akkor ketten dajkáljátok, ha fáj a pocija. Ketten aggódtok, ha lázas. Már nem egyedül várod haza a párodat a munkából, hanem haza várjátok. A férjet és az apát. S a párod többé nem csak hozzád megy haza, hanem, hozzátok megy. Haza a párjához és a gyermekéhez. A baj akkor van, ha az apa nem érett arra, hogy apa legyen és nem képes egy ideig háttérbe helyezni az önös érdekeit, kívánságait a családjáért. Nekem szerencsém van, mert soha nem volt probléma, hogyha fáradt voltam. Nem volt baj, ha a doki eltiltott a házasélettől, vagy hónapokig kórházban voltam. A férjem, gyermekeim apja, mellettem volt, mellettem van. Remélem ott tud lenni, negyedik gyermekünk születésénél is, hogy együtt éljük meg a csodát újra.
2010. szept. 29. 17:34
 43/54 anonim ***** válasza:
67%
Értem én amiről beszész,számodra csoda boldogság volt,de nem vagyunk egyformák,számomra még teher nyűg lenne mert munkám ők,itthonra most nem férnének bele.Szerencsére párom hasonlo mint én még várunk,alapozunk,kiéljük magunkat,megtermtjük a feltételeket,hogy ne állambácsi nyakára kelljen szülnöm,kettő hogy ne a gyerek mellől akarjak élni menni.Mert sajnos sok ilyen van,de gratulálok a te csodádhoz.
2010. szept. 29. 17:38
 44/54 anonim ***** válasza:
ma 17:38! Köszönöm. A lényeg, hogy meg kell várni, még vágytok rá. Mindketten. :) Akkor hidd el, majd csoda lesz. Viszont ismerek olyan párt is, akiknek nem fér bele egy gyerek a kapcsolatukba, ezért soha nem vállaltak. Ez sem baj. Az asszonyka nehezen viselte egy ideig, de rájött, hogyha a férjét akarja, akkor nem szabad gyermeket szülnie. Ma már így is tud boldog lenni.
2010. szept. 29. 17:43
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

17:34 - Nem csak a férfi lehet éretlen a szülői létformára, hány olyan anyának nem való anyát látok, akinek a gyereke elkallódik vagy bánkódik azon, hogy az anyját nem is érdekli...

Ha a férfi (vagy akár a nő) félremegy, akkor az a kapcsolat eleve rossz alapokra épült, amit nem vettek észre időben, és valamelyik fél sír, és szidja a másikat, ez nem megoldás, pláne, ha már van esetleg gyerek.

Nem kell, hogy valamelyik félben konkrét hiba legyen, elegendő annyi, hogy nem egy irányba tartanak, és annyira mások a céljaik, hogy az már súrlódást okoz, és ezt észre kell venni még időben, mert ha nem, a gyerek szívja meg leginkább.

Nem kell a másik félre kígyót békát kiabálni, csak észre kell venni a problémát, és ha van lehetőség, megoldani, ha nincs, akkor meg BÉKÉSEN különválni, még mielőtt agresszió alakulna ki.

2010. szept. 29. 17:45
 46/54 anonim ***** válasza:
53%
ma 17:45! Ez így van. Két ember kell jóhoz is, rosszhoz is.
2010. szept. 29. 17:48
 47/54 anonim ***** válasza:
17:48 - Ja, és egyik személyesen ismert anyának nem való anya az anyai nagyanyám anyuval szemben...
2010. szept. 29. 17:57
 48/54 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik nővérem van híján az anyai érzelmeknek. Neki, kár volt szülnie. Kisfiát, félig meddig én neveltem fel.:(
2010. szept. 29. 17:59
 49/54 anonim ***** válasza:
17:59 - És tudod, mi a vicc, hogy nagyanyám elvárná, hogy anyu szépen kiszolgálja...
2010. szept. 29. 18:25
 50/54 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos idáig fajult ez a világ, ha egy nő szül és még élni is alig bír, annyira fáradt, leterhelt, teli van problémákkal.

Aztán a faszinak csak annyi a problémája, hogy nincs ki leszopja....anyám, ments meg minket az ilyen faszoktól!

A pasikat jól meg kellene dolgoztatni!

2010. szept. 29. 20:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!