Szerintetek, ha a férfiak viselnék a terhesség minden terhét, szülést, fájdalmakat, ilyeneket és ők nem tudnának sexelni szülés után, akkor is megcsalnának?
én nekem is ez ami nem megy fejembe be hogy miért kell a szülésből meg a gyerekből isteni csodát kreálni és mindent háttérbe szorítani,mert ez termsézetes nem csoda,és valakine meg nyűg is.Gyerekekkle, tinikkel fiatalokkal foglakozom szeretem is őket de otthonra nem kéne egyenlőre.
28N
17:34 - Nem csak a férfi lehet éretlen a szülői létformára, hány olyan anyának nem való anyát látok, akinek a gyereke elkallódik vagy bánkódik azon, hogy az anyját nem is érdekli...
Ha a férfi (vagy akár a nő) félremegy, akkor az a kapcsolat eleve rossz alapokra épült, amit nem vettek észre időben, és valamelyik fél sír, és szidja a másikat, ez nem megoldás, pláne, ha már van esetleg gyerek.
Nem kell, hogy valamelyik félben konkrét hiba legyen, elegendő annyi, hogy nem egy irányba tartanak, és annyira mások a céljaik, hogy az már súrlódást okoz, és ezt észre kell venni még időben, mert ha nem, a gyerek szívja meg leginkább.
Nem kell a másik félre kígyót békát kiabálni, csak észre kell venni a problémát, és ha van lehetőség, megoldani, ha nincs, akkor meg BÉKÉSEN különválni, még mielőtt agresszió alakulna ki.
Sajnos idáig fajult ez a világ, ha egy nő szül és még élni is alig bír, annyira fáradt, leterhelt, teli van problémákkal.
Aztán a faszinak csak annyi a problémája, hogy nincs ki leszopja....anyám, ments meg minket az ilyen faszoktól!
A pasikat jól meg kellene dolgoztatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!