Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha a férfiak...

Szerintetek, ha a férfiak viselnék a terhesség minden terhét, szülést, fájdalmakat, ilyeneket és ők nem tudnának sexelni szülés után, akkor is megcsalnának?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 13:41
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
49%
15:11 - Én nő vagyok, de pont a legnehezebb időszakaimban segített ki az idegességből 1-1 ilyen jellegű törődés.
2010. szept. 29. 15:24
 32/54 anonim ***** válasza:
mondom :) mázlista vagy :)
2010. szept. 29. 15:25
 33/54 anonim ***** válasza:
Mindegy, de akkor se szabad a gyerekre meg a szex elmaradására fogni, ha a pasi elmegy, annak más oka is van, és aki csak erre fogja, az nem látja a fától az erdőt.
2010. szept. 29. 15:40
 34/54 anonim ***** válasza:
33%
Azért megy félre olyankor a pasi ha van baba meg ha asszonyka terhes mert vannak nők akik akkor is szülnek ha a pár nem akarja.
2010. szept. 29. 15:44
 35/54 anonim ***** válasza:
44%
Meg sajnos vannak akik meg se kérdezik apukát,csak elfelejtetik bevenni a bogyót és bejelentik hogy kölyök lezs.
2010. szept. 29. 15:45
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
azért ez nem általános! házasságban és hosszan tartó kapcsolatban azért ez nagyon ritkán fordul elő! ha ilyen előfordul, akkor ott alapvető baj van a kapcsolattal...
2010. szept. 29. 15:46
 37/54 anonim ***** válasza:
67%
De régen rossz az a kapcsolat ahol gyerek kell ahhoz hogy javitson a rossz kapcsolaton,mert a gyerek csak rontani fog.
2010. szept. 29. 15:47
 38/54 anonim ***** válasza:
66%
de most nem ezekről van szó... o.O most nem a gyerekkel való visszaélésről van szó... és mivel ez nem általános, nem ez az oka annak, hogy temérdek ilyen panaszt-kérdést leht itt is olvasni: kisgyerekkel egyedül maradtam, mert elhagyott a párom, vagy megcsalt.
2010. szept. 29. 15:53
 39/54 anonim ***** válasza:
56%
De vajon miért hagy el,miért csal meg mert elhanyagolják,mert elev nem akar még apa lenni,vagy egyszwerűen nem hűséges tipús olyan is van,vagy csak szerinted minden happy,szerinte meg már rég nem,ott nehéz megdumálni a bajt ahol az egyik fél beszélgetne a másik meg menne már kifelé a számára rosszból stbstb,de biztos hogy nemcsak a szülés a fő ok.
2010. szept. 29. 16:01
 40/54 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem tök jó lenne. Végre nem lenne túlértékelve a gyerekkel kapcsolatos összes dolog és nem lenne akkora gyerekmánia. Akkor végre a szülő fél nem vesztené el az eszét és maradna logikája... És nem születne annyi gyerek, végre fellélegezhetne a bolygó. Ja és nő vagyok mégis elegem van a többi nőből akinek ez a mániája. HGa megcsalják úgy kell neki. Szexeljen a gyerekkel, legyen az ő felesége ha csak vele tud foglalkozni.
2010. szept. 29. 16:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!