Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha a férfiak...

Szerintetek, ha a férfiak viselnék a terhesség minden terhét, szülést, fájdalmakat, ilyeneket és ők nem tudnának sexelni szülés után, akkor is megcsalnának?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 13:41
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
66%
Nem a szex miatt fognak megcsalni, ha szeret, miért tenné, ha nem szeret, akkor meg nincs értelme siránkozni.
2010. szept. 29. 13:57
 12/54 anonim ***** válasza:
57%

13:53 nem azért nem szabad szexelni, mert gyerek lesz belőle! hanem azért, mert a gátmetszésnek be kell gyógyulni, a testének regenerálódni kell, ha császármetszés volt, akkor meg kell abból gyógyulni, és így tovább!

megint tizenéves kamaszok mondanak ilyesmiről véleményt. pff...

2010. szept. 29. 13:58
 13/54 anonim ***** válasza:
57%
13:51 én is így értelmeztem. Gondolom a kérdező szült, még fájdalmai vannak, és a férje egyből szexelni akart. Aztán vagy megsértődött (bár ezt sosem értettem meg a pasikban, mert én is sokszor kívánom a szex-et, és épp siet, vagy fáradt, vagy bármi, és én megértem), vagy rosszabb esetben meg is csalta.
2010. szept. 29. 13:59
 14/54 anonim ***** válasza:
66%

egy férfi nem tudna kihordani még egy gyereket sem,

és szülni sem lenne képes, csak donornak jók.. :)

egy náthába is belehalnak :D

szerintem ez a lehető legnagyobb aljasság ha valaki ilyet tesz amikor baba születik

2010. szept. 29. 14:01
 15/54 anonim ***** válasza:
39%
Nana, azért a nő is ott van... nekünk azt tanácsolták, hogy ebben az időszakban petting, orális szex - így a férfi nem fog más nőhöz menekülni. Csak sok nőnek ez eszébe sem jut..
2010. szept. 29. 14:06
 16/54 anonim ***** válasza:
0%
hááát... szerintem kevesebben pasi menne félre..
2010. szept. 29. 14:13
 17/54 anonim ***** válasza:
26%

14:06-os, nekem is ez jutott eszembe, hogy mennyi más módja van az örömszerzésnek... miért ne lehetne a férfi örömére lenni anélkül, hogy veszélyeztetné a nő a gyógyulását?!

Egy kis fantázia, kedvesség... az más kérdés, hogy ilyenkor a nők inkább a gyerekkel akarnak foglalkozni és nem a férjükkel.. de akkor meg érthető, hogy a férfi máshol keresi a boldogságát.

2010. szept. 29. 14:13
 18/54 anonim ***** válasza:
45%
14 06 14 13 nálatok a pont,de sok nő sajnos az orális kényeztetést oda vissza valami undorító aljasságnak tekinti,pedig...
2010. szept. 29. 14:16
 19/54 anonim ***** válasza:
sógorom kijelentette, h a nők bizony túlértékelik a gyerekszülést! Minap sikerült a "rossz" végéről végignéznie a gyermeke születését. Elmondások szerint órákkal utána is fal fehér volt......lehet elkezdi tisztelni a feleségét?
2010. szept. 29. 14:18
 20/54 anonim ***** válasza:
65%

14:01 :-)))))

ha rajtuk múlna a szülés, valószínűleg kihalna az emberiség...

2010. szept. 29. 14:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!