Mit tehetsz ha egy számodra "idegen" családnál "valami nem stimmel"?
Lányom barátnője (10 évesek) furcsán viselkedik.
-néha beugranak suliból hazafelé menet hozzánk, megnézni a cicákat, de mindíg rohan mert anyukája mérges lesz ha késik. Amit meg is értek, én is idegeskednék ha késne, de ha azt mondom neki beszéld meg az anyukáddal, hogy 5 percre beugrassz hozzánk, azt mondja nem lehet, mert nem csavaroghat. És közben lehajtja a fejét...
-nem jöhet át délután
-a lányom nem mehet át hozzájuk
-nem járhat szakkörökre
-tavaly nem volt osztálykiránduláson (a lányom szerint szeretett volna, mégis azt mondta a tanár néninek nem akar)
-ha az utcán találkozunk vele és az anyukájával, elfordítja a fejét
Olyan aranyos, kedves kislány. Nekem semmi közöm hozzá, de valamilyen szinten aggódom érte.
Mit tegyek?
Nem szeretnék megszállottnak tűnni, csak hogy mindenki jobban láthassa, a gyermekbántalmazás sokkal komolyabb, mint ahogyan jelenleg az átlag gondolja:
tényleg tájékoztass már minket ha vannak új fejlemények a dologban!mindegy milyen kis apróság legyen is az de érdekel a kicsi lány sorsa még így ismeretlenül is.gondolom azért mert én is anya vagyok és van egy 20 hós kicsi lányom.
mindig írd már meg légyszi az új fejleményeket.
remélem lesz előrehaladás az ügyben!sok sikert neked!
ésbüszke lehetsz magadra mert nem minden ember tenné meg azt amit te!legtöbben inkább nem foglalkoznának vele,csak nekik ne legyen bajuk belőle!nem tudom én képes lennék e egyáltalán rá. :(
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!