Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Régen a családi életet, a...

Régen a családi életet, a gyerekkel járó gondokat a nők miért vették könnyebben?

Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
77%
Ja, hogy te az alkeszra utaltál, én a lányok félresöprésére ha tanulásról volt szó.
2022. nov. 9. 21:43
 22/68 anonim ***** válasza:
42%
21. Sajnos még ma sem tanulhat mindenki aki szeretne hiába csak egyke.
2022. nov. 9. 21:46
 23/68 anonim ***** válasza:
72%
Nem kéne szar vezetőket hatalmon tartani, kicsit jobb lenne a szitu.
2022. nov. 9. 21:48
 24/68 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem is sokkal kevesebbet foglalkoztak a gyerekekkel, sok helyen kutyába se vették őket amíg nem hoznak hasznot. Utána meg a gyerek amint megtanult beszélni és elbírt egy szerszámot mehetett kapálni, napszámba ha enni akart, vagy anyuka mellett segíteni a takarítasban, főzésben, az állatoknál. Ha nem maradt életben, majd lesz másik hozzáállás is jellemző volt.

Dédnagyapámról (80as évek vége) az egyetlen emlékem, hogy ül a konyhában, pipázik, és engem tanít cigit sodorni 5 évesen, mert nekem is csinálnom kell valamit, nem ülhetek egész nap a hokedlin. Mert játszani ugye nem lehetett, mert koszolok, a kenyeret meg nem tudom még dagasztani. Engem szalasztottak ki a disznókhoz is hogy adjam nekik a maradékot, hozzák a szomszédból vagy a boltból ezt meg azt. És nem ott laktam, csak látogatóba hagytak ott a szüleim egy napra.

Mesélt azt hiszem a testvéreiról is, hogy nem tudja pontosan mennyi volt, de három ember (!) maradt életben. A nőket mintha nem is vette volna számba, azok úgyis elmennek a háztól. Más világ volt.

2022. nov. 9. 21:52
 25/68 anonim válasza:
2%
Mert nem váltak el a férjüktől mint az unokatestvérem. Hogy lehet egy embert otthagyni csak azért mert a gyerek előtt vér meg fojtogat.Egyszer találnék.en valakire akit negszeressek, szentsegi katolikus esküvővel megesküdnék hogy ne tudjunk elválni és kitartanék mellette a végletekig. Jobb a rossz mint a valas.
2022. nov. 9. 21:57
 26/68 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó, imádlak, én feleségül vennélek :D
2022. nov. 9. 22:05
 27/68 anonim ***** válasza:
93%
Remélem csak ironikus vagy, és nem ennyire hülye.
2022. nov. 9. 22:05
 28/68 anonim válasza:
0%
Az elválás a bűn. És ahelyett hogy anyu befigadta volna az unokatestveremet, vissza kéne allitsák.a Magdolna otthonokat és kerülne oda. Én biztos nem kerülnek olyan helyre mert nem válnék el.
2022. nov. 9. 22:08
 29/68 anonim ***** válasza:
88%
25.: Szia Anjutca, aki egy bekeseredett kamukeresztény nőgyűlölő ítélkező (vallásos csoportokból ismerem). Megtaláltad már anyád, aki eldobott (jól tette)? :) A válás pedig kiváló találmány megszabadulni a hozzád hasonlóktól!
2022. nov. 9. 22:08
 30/68 anonim ***** válasza:
82%
28, kivéve ha tőled válnak el, mert kiállhatatlan vagy ;)
2022. nov. 9. 22:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!