Hogyan beszéljek könnyebben a csajokról a szüleimmel?
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy nagyon nehezen beszélek a szüleimmel a lányokról, vagy akár a szexről. Sose volt ez nálunk olyan mindennapi téma, de mondták, ha bármi van, nyugodtan kérdezzek, mondjam el, ha bármi van. De én egyszerűen nem tudok könnyen beszélni velük erröl, fura, mintha zavarban lennék vagy mintha olyat tennék, amit nem szabad és majd büntetést kapok érte. De ez akkora hülyeség, nem értem, miért így fogom fel...most is megismerkedtem egy lánnyal, tali már meg is van beszélve, de nem merem elmondani nekik.
Ha bárkinek van valami ötelete, ezen hogyan tudnék változtatni, az kérem, írja le. Vagy akár arra is kíváncsi lennék, ki hogyan hozta fel, ha hasonló dolog volt.
Előre is köszönöm! :)
Kérdezd meg őket, hogy nekik milyen volt az első randi? Hány évesek voltak, milyen volt az illető...stb. "Interjúztasd" őket. :-)
Ezzel oldod a légkört. Biztos ők is szívesen visszaemlékeznek és mesélnek majd róla. Jobb lesz a hangulat, kevésbé lesznek negatívak és benned is elmúlik a feszültség.
Köszönöm szépen a tanácsaitokat, megfogadom őket! :)
Szép estét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!