Felallhatok az adztaltol, ha azt erzem nem birom tovabb?
Figyelt kérdés
Lassan itt a szuletesnapom, es ilyenkor osszeul a csalad ebedre.
Viszont en gyerekkorom ota eleg rossz viszonyt apolok a nagymammal. Mindig azt ereztette velem, hogy nagyon keves vagyok. Csak mert anyum nem ugy nevelt engem, mint o anyumat. Anyumnak is borzaszto gyerekkora volt miatta. De a csalad az csalad.
Tudom, hogy elfog kezdeni szidni az egesz csalad elott, mindig ezt csinalja. Eddig turtem, hiszen gyerek voltam, muszaj volt. Mindenki tudja, hogy fortelmes, de senki nem mer szembeszallni vele.
En ha megfogom magam, es felallok az asztaltol vajon eszreveszi magat?
Persze, mert neked az eletedben minden ugyanolyan minden egyes nap. Jo lehet
2022. nov. 4. 12:03
52/60 A kérdező kommentje:
Pontosan, ahogy az elottem levo irja. Orulok, hogy percrol percre megvan irva mindennapod🫡
2022. nov. 4. 12:16
53/60 anonim válasza:
Ember! Te írtad, hogy még "édesapukád" is ott tolja.
Nyilván be van hódoltatva a vénasszonynak, ha hagyja hogy így bánjanak a feleségével és a gyerekével.
Férfi az ilyen?
Te is itt pityogsz róluk, de velünk nagy a szád.
Rendkívül antipatikus, ahogy itt előadod a nagy lazát, a családod meg rom.
2022. nov. 4. 13:28
54/60 anonim válasza:
Játszod itt a lazagézát, olvasd már vissza, te magad írtad le a teljes családod minden egyes tagjáról (kivéve a nagyikát), "senki nem mer szembeszállni vele". Akkor mégis mire tanítanak téged ezzel? Ne viccelj már...
2022. nov. 4. 14:14
55/60 anonim válasza:
Azért majd ha egyszer lesz egy pasid, nehogy hazavidd, mert addig tart a kapcsolat. Kivéve ha találsz valami kis t.ketlent, aki hajlandó lesz beállni a hajbókolók sorába. Mert ha szembe merne szállni a nagyival, ti többiek közös erővel harapnátok át a nyakát, hogy a nagyi lássa, ő, ő és ő a valaki, az egész család kiáll érte. Az ilyen gyávák ezt így szokták.
2022. nov. 4. 14:45
56/60 anonim válasza:
Ne itt éld ki magad hanem a nagyival szembe...
2022. nov. 4. 15:56
57/60 anonim válasza:
"Tudjatok tisztabb a lelkunk, es jobb a karmank." - és tényleg, nagyika formájában kaptátok ezt a jó karmát. Nagyika karmában tisztul a lélek. Nagyon vicces lány vagy te.
2022. nov. 4. 16:23
58/60 anonim válasza:
Ez egy lány?
2022. nov. 4. 17:59
59/60 anonim válasza:
Trollocska csak...
2022. nov. 4. 19:10
60/60 anonim válasza:
58, ha nagymami nem férfi és ő a tökéletes mása, akkor valószínű. Szerintem legalábbis. Mondjuk ha fiúcska, akkor is így gondolom, akkor csajt ne vigyen haza mert az úgy kiosztja a nagyit, hogy sorozatos szívrohamok következnek be. Ha csak nem t.ketlen az is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!