Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felallhatok az adztaltol, ha...

Felallhatok az adztaltol, ha azt erzem nem birom tovabb?

Figyelt kérdés

Lassan itt a szuletesnapom, es ilyenkor osszeul a csalad ebedre.

Viszont en gyerekkorom ota eleg rossz viszonyt apolok a nagymammal. Mindig azt ereztette velem, hogy nagyon keves vagyok. Csak mert anyum nem ugy nevelt engem, mint o anyumat. Anyumnak is borzaszto gyerekkora volt miatta. De a csalad az csalad.

Tudom, hogy elfog kezdeni szidni az egesz csalad elott, mindig ezt csinalja. Eddig turtem, hiszen gyerek voltam, muszaj volt. Mindenki tudja, hogy fortelmes, de senki nem mer szembeszallni vele.

En ha megfogom magam, es felallok az asztaltol vajon eszreveszi magat?

2022. nov. 3. 17:41
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
83%

"Hozztennem, nem tanacsot, hanem velemenyt kertem"

Az a véleményem, hogy nem tudsz konfliktust kezelni. Ha tényleg szeretnél megoldást, akár utána is nézhetsz a konfliktuskezelés alapjainak.

A másik, hogy egy szenvtelen, nagyképű, unszimpatikus kis f@zfej vagy a kommentjeid alapján.

2022. nov. 4. 06:09
 42/60 A kérdező kommentje:
Orulok neki Husom, hogy igy gondolod.
2022. nov. 4. 06:28
 43/60 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem túl van értékelve a vénasszony a világmegmentő vállalkozásával.

Mivel nem vagy hajlandó semmit írni erről, gondolom valami jelentéktelen dolog, csak munkát ad kiszolgáltatott embereknek valami zsákfaluban és ettől Istenszindrómája lett.

Ha itt ekkora arcod van, tedd csak nyugodtan helyre.

Amúgy nem értem, ha valaki ellenkezik a családból, akkor kirúgja a cégtől vagy mi?

"Édesapukád" is mennyire gyenge, hogy így becsicskul neki...

Totál beteg egy banda ez, nem család.

2022. nov. 4. 06:40
 44/60 anonim ***** válasza:
88%
Pontosan. Ahol ilyen megállapításokat kell tenni, hogy a család az család, arról ordít, hogy ja, úgy hívják. Egy nem működő család (a rengeteg közül). Tudod, ahol értelmes beszélgetéssel nem lehet érvényesíteni önmagad, ahol egy ember a hatalom birtokosa, az minden, de nem család. És így válik sok ilyen kisgyerek mint te egy kifelé vagdalkozó, műanyag önbecsülésű "felnőtté", mindenhol eljátszom az erőset miközben reszkető kisnyuszi vagyok, nagyikának vissza nem szólunk, a család az család. Behúzott nyakkal, majd a kívülállókon leverem az otthoni elnyomásomat. Te is tudod, ez nem oldja meg a benned feszülő érzéseket. De legalább pillanatnyilag megkönnyebbülsz, elhiszed, hogy jól helyreraktál minket. Mi meg három beszólásod után mosolygunk egyet, hogy szegény kisgyerek...
2022. nov. 4. 07:53
 45/60 A kérdező kommentje:
Elkezdtem irni egy litaniat, de bocsi sracok elkesek😂
2022. nov. 4. 11:17
 46/60 A kérdező kommentje:
Viszont annyit hozzatennek, hogy a csaladom tobbi tagjat tok feleslegesen hozzatok fel, veluk minden rendben. Az, hogy probaltok 100fele helyen belembokni, nagyon gyenge probalkozas, mar-mar siralmas milyen emberek leteznek
2022. nov. 4. 11:19
 47/60 A kérdező kommentje:
Es nem, nem munkat ad kiszolgaltatott embereknek, azt megteszi az allam
2022. nov. 4. 11:20
 48/60 A kérdező kommentje:

Es ameg allok a soromponal, meg annyi megfogalmazodott bennem, hogy ti, mint akik semmit nem tudtok, tenyleg kepesek vagytok olyanokat kitalalni, csakhogy a sajat szemetekben mar csak azert is egy undorito idegen lehessek, hogy mar nevetseges. Edesapukamat felhozni, mint gyenge ember…

Az ilyen emberek, mint ti, a valo eletben csak hebegni habogni tudnatok, ha oda kerulne a sor, hogy segitsegre lenne szuksegetek😌 Tudjatok tisztabb a lelkunk, es jobb a karmank. Nagyika meg a napom 5%at foglalja ki. Nem rola szol az eletem

2022. nov. 4. 11:36
 49/60 anonim ***** válasza:
79%
Te vagy gyenge, ennyi!
2022. nov. 4. 11:42
 50/60 anonim ***** válasza:
92%
Eddig csak tegnap délutántól ma délelőttig tette ki nagyikán való rugózás a napodat. Remélem, nem százalékszámítóként dolgozol a csodacégben, óriási tévedés az 5%. És ez csak egy nap a "felnőtt" életedből. :)
2022. nov. 4. 11:54
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!