Felallhatok az adztaltol, ha azt erzem nem birom tovabb?
Lassan itt a szuletesnapom, es ilyenkor osszeul a csalad ebedre.
Viszont en gyerekkorom ota eleg rossz viszonyt apolok a nagymammal. Mindig azt ereztette velem, hogy nagyon keves vagyok. Csak mert anyum nem ugy nevelt engem, mint o anyumat. Anyumnak is borzaszto gyerekkora volt miatta. De a csalad az csalad.
Tudom, hogy elfog kezdeni szidni az egesz csalad elott, mindig ezt csinalja. Eddig turtem, hiszen gyerek voltam, muszaj volt. Mindenki tudja, hogy fortelmes, de senki nem mer szembeszallni vele.
En ha megfogom magam, es felallok az asztaltol vajon eszreveszi magat?
"Hozztennem, nem tanacsot, hanem velemenyt kertem"
Az a véleményem, hogy nem tudsz konfliktust kezelni. Ha tényleg szeretnél megoldást, akár utána is nézhetsz a konfliktuskezelés alapjainak.
A másik, hogy egy szenvtelen, nagyképű, unszimpatikus kis f@zfej vagy a kommentjeid alapján.
Szerintem túl van értékelve a vénasszony a világmegmentő vállalkozásával.
Mivel nem vagy hajlandó semmit írni erről, gondolom valami jelentéktelen dolog, csak munkát ad kiszolgáltatott embereknek valami zsákfaluban és ettől Istenszindrómája lett.
Ha itt ekkora arcod van, tedd csak nyugodtan helyre.
Amúgy nem értem, ha valaki ellenkezik a családból, akkor kirúgja a cégtől vagy mi?
"Édesapukád" is mennyire gyenge, hogy így becsicskul neki...
Totál beteg egy banda ez, nem család.
Es ameg allok a soromponal, meg annyi megfogalmazodott bennem, hogy ti, mint akik semmit nem tudtok, tenyleg kepesek vagytok olyanokat kitalalni, csakhogy a sajat szemetekben mar csak azert is egy undorito idegen lehessek, hogy mar nevetseges. Edesapukamat felhozni, mint gyenge ember…
Az ilyen emberek, mint ti, a valo eletben csak hebegni habogni tudnatok, ha oda kerulne a sor, hogy segitsegre lenne szuksegetek😌 Tudjatok tisztabb a lelkunk, es jobb a karmank. Nagyika meg a napom 5%at foglalja ki. Nem rola szol az eletem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!