Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nem ismert rokonom temetés...

Egy nem ismert rokonom temetésére eljöjjön a barátom, akivel csak pár hónapja vagyok együtt?

Figyelt kérdés

Hétvégén lesz édesanyám unokabátyjának a temetése, akihez viszonylag közel állt a családunk. A temetésre én is elmegyek a szüleimmel és a barátom is eljönne, hogy mellettem legyen. Mondtam neki, hogy neki felesleges, mert nem igazán ismerik (egyedül a rokonom apósa és sógornője ismeri) és a nagyobb családnak (további másodunokatestvéreknek) nem egy temetésen szeretném bemutatni. Sajnos ez a temetés régebbi gyászokat, fájdalmakat is felidézne és nem szeretném, ha ebbe a barátom még ennyire belelásson.

Anyum szerint is felesleges lenne jönnie, de ő szeretne. Szerintetek eljöjjön velem, illik e egyáltalán, vagy mivel nem ismerte így nem kellene jönnie?

2022. nov. 2. 19:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
24%

El szeretne menni , hogy - én is sokmindent szeretnék, van, amit mégsem kaphatok meg.

Ezen nem hisztizni kell, hogy jaaaj, de elmegyek veled, igen, akkor is ha már hárman mondtuk, hogy ne, hanem elfogadni.

2022. nov. 3. 08:11
 32/32 anonim ***** válasza:
35%
Temetésre bárki mehet. Simán jöhetne velem. Miért is ne?
2022. nov. 4. 12:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!