Egy nem ismert rokonom temetésére eljöjjön a barátom, akivel csak pár hónapja vagyok együtt?
Hétvégén lesz édesanyám unokabátyjának a temetése, akihez viszonylag közel állt a családunk. A temetésre én is elmegyek a szüleimmel és a barátom is eljönne, hogy mellettem legyen. Mondtam neki, hogy neki felesleges, mert nem igazán ismerik (egyedül a rokonom apósa és sógornője ismeri) és a nagyobb családnak (további másodunokatestvéreknek) nem egy temetésen szeretném bemutatni. Sajnos ez a temetés régebbi gyászokat, fájdalmakat is felidézne és nem szeretném, ha ebbe a barátom még ennyire belelásson.
Anyum szerint is felesleges lenne jönnie, de ő szeretne. Szerintetek eljöjjön velem, illik e egyáltalán, vagy mivel nem ismerte így nem kellene jönnie?
El szeretne menni , hogy - én is sokmindent szeretnék, van, amit mégsem kaphatok meg.
Ezen nem hisztizni kell, hogy jaaaj, de elmegyek veled, igen, akkor is ha már hárman mondtuk, hogy ne, hanem elfogadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!