Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nem ismert rokonom temetés...

Egy nem ismert rokonom temetésére eljöjjön a barátom, akivel csak pár hónapja vagyok együtt?

Figyelt kérdés

Hétvégén lesz édesanyám unokabátyjának a temetése, akihez viszonylag közel állt a családunk. A temetésre én is elmegyek a szüleimmel és a barátom is eljönne, hogy mellettem legyen. Mondtam neki, hogy neki felesleges, mert nem igazán ismerik (egyedül a rokonom apósa és sógornője ismeri) és a nagyobb családnak (további másodunokatestvéreknek) nem egy temetésen szeretném bemutatni. Sajnos ez a temetés régebbi gyászokat, fájdalmakat is felidézne és nem szeretném, ha ebbe a barátom még ennyire belelásson.

Anyum szerint is felesleges lenne jönnie, de ő szeretne. Szerintetek eljöjjön velem, illik e egyáltalán, vagy mivel nem ismerte így nem kellene jönnie?

2022. nov. 2. 19:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
85%
Kerd meg nyomatekosan arra hivatkozva h szuk csaladi korben tartott szertartas lesz. Csak felfogja.
2022. nov. 2. 20:03
 12/32 anonim ***** válasza:
14%
az érzelmi sérült gyakoris látom nem tud szöveget értelmezni.. Senki nem beszél erőszakról vagy nyomulásról.
2022. nov. 2. 20:11
 13/32 anonim ***** válasza:
81%
Én mentem a párommal, nem ismertem a halottat, sem a rokonságot, ott lettem bemutatva. Kellemetlen volt.
2022. nov. 2. 20:14
 14/32 anonim ***** válasza:
80%
#9-es senki sem mondta, hogy rossz dolog, de ha már van egy döntése a kérdezőnek, akkor miért kell azt figyelmen kívül hagynia a barátjának???
2022. nov. 2. 20:15
 15/32 anonim ***** válasza:
15%
15# , ilyet írt bárki? hol látad, hogy a kérdező barátja midnenáron el akar menni a kérdezőt semmibe véve? Mert én ezt nem láttam sehol.
2022. nov. 2. 20:16
 16/32 anonim ***** válasza:
86%
Családi búcsúzás esetén nem a pár hónapos barátodnak kell melletted lennie, hanem a családnak. Ő nem tartozik oda.
2022. nov. 2. 20:19
 17/32 anonim ***** válasza:
62%

"15# , ilyet írt bárki? hol látad, hogy a kérdező barátja midnenáron el akar menni a kérdezőt semmibe véve? Mert én ezt nem láttam sehol."

ELSŐ

"Mondtam neki, hogy neki felesleges, mert nem igazán ismerik"

MÁSODIK

"Anyum szerint is felesleges lenne jönnie"

Tessék...látod, vagy adjak szemüveget is?

2022. nov. 2. 20:21
 18/32 anonim ***** válasza:
73%
Ha most engedsz, később könnyen rákaphat, hogy csak neki lehet kettőtök közül akarata.
2022. nov. 2. 20:23
 19/32 anonim ***** válasza:
26%
Akkor segitek. El szeretne menni , hogy támogassa a kérdezőt, nem azért , hogy sárba tiporja.nem az akaratán átgázolva.
2022. nov. 2. 20:28
 20/32 anonim ***** válasza:
82%

#19: a kérdező elmondta, mivel segítene és mivel nem segítene...

Ha a barátja ezt elfogadja, akkor nincs kérdés.

2022. nov. 2. 20:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!