Hogy vegyem rá anyát hogy engedjen gépezni?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem odaadni suliban az igazolást ezért egész suli évben csak hétvégén gépezhetek. Hogy vegyem rá anyát hogy engedje?2010. szept. 28. 17:08
1/18 anonim válasza:
Tanulj és csak ötösöket vigyél haza. Így idővel engedni fog.
2/18 anonim válasza:
Hm... tanév van, és kedd. Gépezel. Ejnye :D
3/18 A kérdező kommentje:
Most 2 percre megengedte...
2010. szept. 28. 17:13
4/18 A kérdező kommentje:
Az ötös alap, mindig 5-öst kapok, csak néha 4-est
2010. szept. 28. 17:14
5/18 anonim válasza:
Nehogy már beleszóljon. Ülj le az gépezz amikor gondolod.
Én sose függtem senkitől.
18/F
7/18 anonim válasza:
Elfelejtetted?
A suliban mindennap emlékeztetnének rá. Valami bűzlik, már bocs. Biztos, hogy nem lógtál vagy ilyesmi?
8/18 anonim válasza:
vegyél egy olcsó laptopot azt netezz azzal
9/18 anonim válasza:
Ebbe mi bűzlik, mond már el?:DD
100 más dolog jár a diákok fejében az igazoláson kívül.. Pff
10/18 anonim válasza:
17:15-nek üzenem,hogy nem kéne mindenkit arra buzdítani,hogy semmibe vegye azt,amit a szülei mondanak.18 éves vagy,valószínüleg még most is tőlük függsz...
Lehet,hogy most kemény veled,de ha megpróbálsz normálisan viselkedni vele,akkor tuti,hogy nemsokára gép elé ülhetsz.Hiszen most is azt teszed nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!