Hogyan érjem el, hogy anyám ne csak 2 órát engedjen gépezni? (NEM KELL TROLLKODNI)
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 09:47
1/11 anonim válasza:
Mondd azt, hogy dolgozol interneten.:D
2/11 anonim válasza:
Vigyél haza sok ötöst, mosogass el, vidd le a szemetet, segíts porszívózni meg felmosni...utána bambi szemekkel kérd meg, hogy emelje meg a gépezős kvótát (legalább nyár alkalmával) 4 órára :)
3/11 NiFi válasza:
Mivel szokta indokolni, hogy csak 2 órát netezhetsz ?
4/11 anonim válasza:
Hát ez elég kevés (számomra elképzelhetetlen:D)
5/11 A kérdező kommentje:
igazából azért játszhatok két órát mert régebben elég sokat gépeztem ilyen napi 8-10 órát de már ez a 2 óra szabályzás már kb 1,5 éve így van :S:S de volt egy olyan korszak közötte hogy játszhattam többet is de aztán hazahoztam 3 szaktanárit (egy nap) és utána még nem is gépezhettem és utána alakult ki ez a 2 órás rendszer.
2011. júl. 30. 17:10
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem látod be, de valahol igazuk van. A fiatalságod nem repülhet el a gép előtt. Később nagyon is megbánhatod és komolyan az egészséged rovására megy a sok (főleg napi 8-10 óra) gépezés. Minden szülőnek figyelni kéne erre! A gyerek mozogjon, focizzon, biciklizzen, kiránduljon, nyaraljon a nagymamáéknál, olvasson, szerezzen barátokat meg valódi élményeket és nem utolsó sorban tanuljon sokat! Ezek nagyon fontos dolgok...az én korosztályomnak még mondhatni volt igazi gyerekkora és gép meg mobiltelefon nélkül is remekül elvoltunk! Persze az utóbbi 10-12 évben sokat tespedek a gép előtt, de legalább 22 éves koromig nem volt saját számítógépem (a suliban nyomogattuk, néha tanítás után is) meg mobiltelefonom sem. Így is észreveszem, hogy nem tesz jót a sok ülés és bizony kiruccanni a családdal meg a haverokkal az sokkal többet ér, nagyobb élmény. Jó dolog a gépezés is, mondjuk unalmas hétköznapokon, amikor rossz az idő is és nincs kedve vagy pénze az embernek mást csinálni...fő a mérsékletesség. Én a saját gyerekemet nem a gép előtt ülve szeretném látni felnőni...lehet, hogy kényelmes a szülőnek, hogy a gyerek elvan magában egy helyen, de igen nagy felelőtlenség így tenni. Ha ők úgy látják, hogy a hátrányodra válik (akár a suliban, de az egészségedre is vonatkozóan), akkor igen is jól cselekszenek...és örülj annak, hogy figyelnek rád! Te érted csinálják, használd ki, hozz ki többet az életedből! Gépezni lesz még sok alkalmad, de állandóan az előtt ülni nagyon nem jó...nagyon nem egészséges! Hidd el ez így van!
7/11 anonim válasza:
Tanulj jól, segíts sokat otthon, és ezt több éven keresztül. Akkor annyit gépezhetsz, amennyit akarsz.
8/11 anonim válasza:
07-30 17:39 Igaza van... Mozdulj ki, menj el a haverjaiddal (ne a wowosokkal hanem az igaziakkal) bulizni együtt lógni..
Van élet a számítógép nélkül is.
Szerintem az a 2 óra bőven elég.
9/11 klanok03 válasza:
hát nem tudom .... konkrétan ezt nekem nem kell megbeszélni anyit gépezek amenyit csak akarok ....de azért én is tudom hol a határ... max 3 órát ülök a gép elött ...
10/11 A kérdező kommentje:
szerintetek én nem járok sehova csak gépezek?dehogyis én haverokkal folyton kimászkálok bmx pályára meg stb......
2011. aug. 16. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!