Hol tudok letiltani egy honlapot Chrome-ba, hogy ne engedjen oda fellépni?
Én a host file-ban szoktam. Tuti, hogy egyik böngészővel sem tud felmenni. Egyébként a kémprogram írtók pl a Spybot ís ide írja be a letiltott web helyeket.
Egyébként tök egyszerű csak állítsd be a rejtett file-ok megjelenítését, szerkeszd bele, utána meg tiltsd le.
Nem volt világos akkor nem találod vagy nem engedi szerkeszteni notepad-del a host file-t?
Win7-nél Az operácios rendszer védett fájljainak elrejtése elöl is vedd ki a pipát.
Én itthoni gépen csinálom ezt, ha Te cégesen lehet, hogy rendszergazdai jogosultság kell hozzá.
Nálam pl a mese után így néz ki a host eleje. Itt a Spybot írta be tiltásra a 007guard.com-ot
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost
# Start of entries inserted by Spybot - Search & Destroy
127.0.0.1 www.007guard.com
127.0.0.1 007guard.com
Aztán ha így sem megy akkor nézd meg azt az oldalt a kivételek kezelése részt:-)
Ha ezt sem engedi akkor tényleg csak rendszergazdaként tudsz bármit csinálni.
Ha sikerül akkor meg holnap a kollégáid teszik itt fel a kérdést, hogy Chrome-nál miért nem tudnak bizonyos weblapokat megnyitni.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!