Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Google chrome böngészőm van....

Google chrome böngészőm van. Hogyan tudom letiltani hogy ne engedje a reklámokat? Pl. Startlap is tök nehezen jön be, mert fullon villog reklámmal.

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
nézd meg van-e hozzá adblock plus. mozillához van, meg safarihoz is, chrome-hoz nemtom, de ki tudja..
2010. szept. 1. 10:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen kiegészítők, le is töltheted. Adblock Plus (reklámblokkoló) WOT, NoScript, sok más is.

[link]

2010. szept. 1. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Google: "adblock chrome" első találat: [link] miééééért olyan nehéz ezt a két szót beírni a gugliba??
2010. szept. 1. 13:12
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, próbálom telepíteni. nem nehéz beírni a gugliba, de mivel nem vagyok informatikus, nem tudom hogy mi a neve ennek a reklámblokkolónak és hogyan kell csinálni!
2010. szept. 2. 07:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Adblock Plus a reklámblokkoló, letöltöd, aztán beállítod: Külső szűrő hozzáadása: magyar, román, orosz, esetleg német. Alkalmazás, OK. WOT: megmondja neked a Google-ban mit veszélyes megnyitni, pl. mi lehet vírusos (piros karika), nagyon jó. Ha mégis megpróbálod, feldobja a Warring! (Veszély) Vörös riasztás ablakot.
2010. szept. 2. 13:17
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget!
2010. szept. 12. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!