Jogosan szólt meg a nagynéném amiért nem mentem ki a temetőbe?
Ne ugorjatok már ennyire a "gyerektelenre", hogy akkor minden gyerektelen egyben hülye is!
Nem ezt írtam!
Arra céloztam, hogy nem foglalja le a gyereknevelés, a palija, ezért van ideje mást figyelgetni, elemezni, cseszegetni.
Meg a vénlányság is majdnem talált, mert a férje elhanyagolja.
Nincs tennivalója a családjával így ráér genyóskodni.
Nem felsőbbrendú egy gyerekes, csak nincs ideje más gyerekét is nevelni. Erre gondoltam. Agyasok.
Akinek nem inge, mit ventillál?
Hogyan merült fel benned, hogy jogos lett volna?
Ha majd lesz olyan, akinek Te intézed a temetését, akkor persze gondolj a jövőre, hogy olyan emlék legyen, amit tudsz ápolni.
"A nagynéni valami gyerektelen, vénlány, savanyúcukor, hogy nincs más dolga, mint téged cseszegetni?"
Szerintem te lehetsz az, a gyerek nélküliek sokkal szórakoztatóbb dolgokkal tölti az idejüket. A megkeseredett pulyások kritizálnak örökké másokat.
Nem volt jogos.
Mi például évek óta úgy megyünk ki a pesti temetőben lévő közeli rokonok sírjához, hogy vagy egy két héttel halottak napja előtt, vagy után.
Most például után fogunk. Egyszer 3 órás dugóba keveredtunk november elsején kifele az új koztemetobol, kicsi gyerekkel... Na azóta ilyet nem teszünk.
Tegnap a vidéki temetőkben voltunk. Itt pedig jövö hétvégén megyünk.
A nagynénednek nincs joga ezt neked megszabni, és szóvá tenni sem.
Egyébként sincs sok értelme szerintem halottak napján menni a temetőbe, lévén ilyenkor mennek a legtöbben. Én nem tudok megemlékezni egy halottamról úgy, hogy körülöttem az élők jönnek-mennek, beszélgetnek.
Ezért én október 23-án voltam a temetőben: rajtam kívül a kutya se volt ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!