Ha nem kérhetem meg nagynéném hogy csinálja ezt meg akkor mehet a levesbe?
Figyelt kérdés
Nagyjából 10 perc google munkám lenne számára. Szomszéd utcában lakik de most nem tudom megoldani hogy elintézzem. Azt monda hogy menjek át ha akarok vmit és intézzem el magamnak, nem vagyok messze. Marha jó. Minek akkor család ha nem számithatsz segítségre?2022. ápr. 7. 12:23
1/9 anonim válasza:
Múltkor a boltba nem akart menni a nagynénéd! Milyen nagynéni ez, hogy nem akar az unokahugi csicskája lenni?
2/9 anonim válasza:
Ide tudsz írni akkor google-n is lenne időd.
3/9 anonim válasza:
A te számítógépeden nincs google..?
4/9 anonim válasza:
És te mit teszel meg neki?
Míg kiírtad a kérdést és olvasgatod a válaszokat, meg is csinálhattad volna.
5/9 anonim válasza:
Jah, hogy a nagynénéddel is ilyen kcsög a stílusod? Én sem segítenék neked szívesen.
6/9 qkker1 válasza:
Fél órája pörög a kérdésen, az én ismereteim szerint az több, mint tíz perc!
7/9 anonim válasza:
Mi az, amit azon az eszközön nem lehet Google-n megnézni, amelyiken kiirtad ezt a kérdést?
9/9 anonim válasza:
Most nem a net előtt ültél míg a kérdést kiírtad? Az meg hogy lusta vagy nem a nagynénéd hibája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!