Nagyon félek az anyukám reakciójától. Hogyan mondjuk el nekik, hogy 13hetes terhes vagyok, és májusban összeházasodunk a pici apukájával?
Egy babát az előző kapcsolatomban az apával karba öltve elvetettet. Most már ez a veszély nem áll fent, de akkor is nagyon félek, hogy ártana nekünk...
Jön a karácsony, és ilyenkor aztán nagyon ki tudja magát minden hülyeséggel borítani.
Mégis hogyan mondjuk el? Kértem a párom, hogy ő mondja el, vagyis kezdje el... De akkor is. Rettentően félek. És nem attól, hogy kirak otthonról, mert van hová menni.
Tanácsokat kérek.
22éves kismama
Szerintem lesz ami lesz alapon mond meg neki!
Ha közösen építitek az otthonotokat akkor akár a barátodhoz is költözhetsz addig amíg nincs kész a ház, ha anyukád úgy áll a dologhoz nem? Ha meg megszületik a pici akkor meg remélhetőleg úgysem fog tudni ellenállni a babának!Ha a párod melletted áll, akkor mindig van megoldás!
Azóta gyönyörű, most épp beteg náthás, fiam született. Boldogan élünk az apukájával, ezt az apró megfázást leszámítva simán veszem az anyai akadályokat:) Az "anyám" nem kiváncsi a kicsire sem.. az ő baja. Egy angyal arcú ördögfiókát nem szeretni? Szépül épül a fészkünk, és minden jóóó, bár egy 24órás alvás rám férne:D A "csöppség" pedig nagyon szép, erős és aktív picurka, az első napok óta:) Egyszerűen imádom a helyzetet, és mindent.
Szép napot nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!