Mit csináljak? 3,5 éve együtt voltunk a férjemmel aztán úgy döntöttünk hogy összeházasodunk.
Én biztosan alaposan elbeszélgetnék vele, és ha pórázon akarna tartani, elhagynám.
Nem azért, mert meg akarom csalni, hanem mert neki nincs joga korlátozni a szabadságomat. Akkor sem, ha a férjem.
hát igen,van ez igy
a férjed mostmár meg mer tenni olyat amit eddig nem,mivel a neje vagy igy azt hiszi birtokolhat,amig csak jártatok vissza fogta magát
Válj el sürgősen!
Ez már csak rosszabb lesz, most már, hogy összeházasodtatok, a tulajdonának tart.
És csak úgy hirtelen féltékeny lett,meg utánad járkál??
Nem lehet,hogy valami "jóakaró" sutyorgott a fülébe rólad nem túl hízelgő dolgokat??
bocs,ha nem voltam egyértelmű,nem arra céloztam,hogy te megcsalod!!
Hanem arra,hogy valaki túl sokat beszél neki arról,hogy mi az asszony dolga a házasság után...
Nálunk az Anyósék sutyorogtak,ha elmentem fodrászhoz akkor már csavarogtam,sőt amikor már úgy gondolták,hogy amikor éjszakás műszak utáni alvásom is csak "lustálkodás",akkor elváltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!