Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? 3,5 éve együtt...

Mit csináljak? 3,5 éve együtt voltunk a férjemmel aztán úgy döntöttünk hogy összeházasodunk.

Figyelt kérdés
Aztán 1 hónapja volt az esküvőnk, és teljesen kifordult magából, nem akar elengedni sehova, barátaimtól elakar szakítani.. és az volt az utolsó csepp a pohárba amikor elmentem a barátnőmmel vacsorázni és oda jött és megmondta hogy most jöjjek haza.. ! Eddig sosem volt ilyen.
2010. szept. 11. 18:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem tudok róla lehet az egyik barátja akit utálok... nem tudom, Ő is sokat dolgozik... Néha elmegy ő is inni mert szerinte neki ez kijár... de úgy látszik nekem nem
2010. szept. 11. 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy gondoknak nézel elébe. Vagy beszélsz vele most és próbál változtatni vagy azonnal hagyd el. A betegesen féltékeny pasikból lesznek a családirtó őrültek. Ez durva kisarkítás de egészséges ember tényleg ilyet nem tesz.
2010. szept. 12. 08:21
 13/14 anonim ***** válasza:

ilyet én is hallottam. anyukámnak anno3 évig udvarolt egy fiú, a csillagokat is lehozta volna. közös baráti kör,a 2 család is összejárt. égül lánykérés lett belőle,és ahogy anyu kezére gyűrű került a fiú teljesen megváltopzott,úgy gondolta h anyukám onnantól kezdve a rabja,még az ablakon se nézhetett ki!!! az utolsó csepp az volt amikor beszélt 2 szót egy barátjával nappal az utcán,de egy csaj előadta h ő látta h csókolóznak és erre a fiú elhordta anyukámat mindennek. azonnal szakítottak.

egy filmet is láttam erről,ott a pasi sorban tette el láb alól a barátokat,családtagokat,a csajt meg lelökte a lépcsőn h eltörjen a lába és ne mehessen sehová. oké,ez túlzás már,de jól gondold meg mit teszel. az sem mellékes,h a jövőben h akarsz élni,főleg ha gyerekeitek is lesznek? gondolj bele mit csinálna velük.

sztem gyorsan lépj le,gyereketek nincs,semmi se köt hozzá,nem fog megváltozni,ha nem akarsz börtönben élni,lépj!!!

2011. dec. 2. 13:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Hoppppá...
2020. dec. 1. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!