Mit csináljak? 3,5 éve együtt voltunk a férjemmel aztán úgy döntöttünk hogy összeházasodunk.
ilyet én is hallottam. anyukámnak anno3 évig udvarolt egy fiú, a csillagokat is lehozta volna. közös baráti kör,a 2 család is összejárt. égül lánykérés lett belőle,és ahogy anyu kezére gyűrű került a fiú teljesen megváltopzott,úgy gondolta h anyukám onnantól kezdve a rabja,még az ablakon se nézhetett ki!!! az utolsó csepp az volt amikor beszélt 2 szót egy barátjával nappal az utcán,de egy csaj előadta h ő látta h csókolóznak és erre a fiú elhordta anyukámat mindennek. azonnal szakítottak.
egy filmet is láttam erről,ott a pasi sorban tette el láb alól a barátokat,családtagokat,a csajt meg lelökte a lépcsőn h eltörjen a lába és ne mehessen sehová. oké,ez túlzás már,de jól gondold meg mit teszel. az sem mellékes,h a jövőben h akarsz élni,főleg ha gyerekeitek is lesznek? gondolj bele mit csinálna velük.
sztem gyorsan lépj le,gyereketek nincs,semmi se köt hozzá,nem fog megváltozni,ha nem akarsz börtönben élni,lépj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!