Nagyon félek az anyukám reakciójától. Hogyan mondjuk el nekik, hogy 13hetes terhes vagyok, és májusban összeházasodunk a pici apukájával?
Egy babát az előző kapcsolatomban az apával karba öltve elvetettet. Most már ez a veszély nem áll fent, de akkor is nagyon félek, hogy ártana nekünk...
Jön a karácsony, és ilyenkor aztán nagyon ki tudja magát minden hülyeséggel borítani.
Mégis hogyan mondjuk el? Kértem a párom, hogy ő mondja el, vagyis kezdje el... De akkor is. Rettentően félek. És nem attól, hogy kirak otthonról, mert van hová menni.
Tanácsokat kérek.
22éves kismama
HÁT ELÉG ÉRDEKES HELYZET!De szerintem elkéne gondolkozni hogy esetleg anyós pajtihoz odacuccolni átmenetieg.A szegény babának nem használ a stressz!!És ha valóban a gyermek érdekeit nézed akkor a sarkadra állsz és megnyered a csatát anyukád ellen.Az hogy 22 évesen ennyire anyád szava a döntő az életedben ez lehet hogy saját magadnak is köszönheted.Bár nem vagyunk egy formák.De hangsúlyozom én nem bírállak és nem szeretnélek megbántani.Nekem hál' istennek nem ilyen az anyukám:én 19 évesen szültem a kislányomat úgy hogy az apja 5 hónaposan kereket oldott.Volt időszak mikor nagyon rossz volt de utólag már azt mondom tök jó volt hogy így alakultak a dolgaim.
REMÉLEM JÓL ALAKUKNAK DOLGAID ÉS ANYÁDNAK IS MEGJÖN AZ ESZE ÉS ÁTÉRTÉKEL EGY-KÉT DOLGOT!!ő MIT SZÓLT VOLNA HA AZ ANYUKÁJA EZT TETTE VOLNA VELE???Valószínű neki sem esett volna jól..
Biztos hogy egy ilyen helyzetbe a karácsony a legideálisabb időpont megosztani az örömötöket????
Boldog Karácsonyt és sok örömöt a kicsi babába....!!!
Üdv,
Nekünk ugrott, és "kitagadott", majd nekem akart esni, de a párom lefogta.
Szóval elköltöztem a páromékhoz átmenetileg. hiszti és habzószájas üvöltés+ egy karmolás a mellemen, ami már nem látszik, jöttem el otthonról.
Szia! Nagyon sajnálom,hogy anyukád igy reagált. Én nem is értem őt.. Egyszerűen hihetetlen. :(((
De jó helyen vagy a párodéknál. A párod szülei mit szólnak az egészhez?
Arra gondolj,hogy van a pocakodba egy kis ember,aki nagyon sok szeretetet fog neked adni.
Vigyázz magatokra!
Irhatsz privit is,ha esetleg szeretnél valakivel beszélgetni.
üdv
Hát borzasztó egy anya a tied. Kíváncsi vagyok, idővel lenyugszik, és beletörődik-e. Ne idegeskedj miatta, jobb neked a párodéknál. De miért csak ideiglenesen? Mert vissza akarsz menni, vagy mert költöztök együtt máshová?
Minden jót nektek!
Szia Ani vagyok!
Nagyon sajnálom,hogy anyukád így reagált!!!
Én nagyon becsüllek téged amiért tudván hogy mi lesz a reakciója elé álltál és elmondtad neki.Azt viszont sajnálom hogy jó anyád így reagált.Remélem a párod családja maximálisan melletted áll.És majd mikor kész a ház és megszületik a picur nagyon boldogok lesztek,de én úgy gondolom legbelül te is és a párod is akkor lenne a legboldogabb ha anyukád is elfogadná a döntéseteket amikor úgy döntöttetek hogy a babát vállaljátok.
Kívánok neked és családodnak nagyon sok boldogságot és boldog új évet..
Varhato volt, hogy igy fog reagalni, hiszen ahogy irtal rola, nem edesanyahoz illo a viselkedese. En azon akadtam ki, amikor azt irtad, hogy abortuszodra meg be sem ment hozzad a korhazba.
Becsuld meg az uj helyedet, es ne engedd, hogy anyukad tonkretegye a kapcsolatodat!!! Vigyazz magadra, es a babadra, a parodra, es anyosodekra foleg, hiszen most es talan mindig is rajuk szamithatsz majd, anyukadra sajnos nem!
Tole meg egy cipokotot sem fogsz kapni!
Kitartàs!
Mostmàr nem bànthat!
Ne hagyd magad tönkretenni!
A babàdnak nyugalom kell!
Hidd el fog még édesanyàd sirni a kezébe,hogy ennyi csalodàst okozott neked!
Boldog Uj Évet!
22 éves vagy, felnőtt! Anyádnak semmi beleszólása nincs ebbe, max. tanácsot adhat. Ha az én anyám ennyi idősen beleszólt volna a dolgaimba azt hiszem úgy elvertem volna homokos a ... nem folytatom.
A Te tested, a Te gyermeked, csak azért mert őt elhagyta a palija még az nem azt jelenti, hogy téged is elfog! Nem mellesleg egy nőnek minnél fiatalabban kell szülnie, mert 30 éves kor után a szülés már nem egészséges a nő szempontjából.
Üdv. ...:::jaduhe:::...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!