Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy ilyen jellegű...

Szerintetek egy ilyen jellegű kapcsolatból az anyámmal mifog későbbiekben kialakulni velem?17f

Figyelt kérdés

Jó estét és napot\reggelt aki esetleg tud erre a sok szarra értelmes magyarázatot alkotni:

Nemrég elkeztem tovább filozofálni magamon miken kéne hogy változzak és észre vettem magamon, hogy főleg az saját anyámmal képtelen vagyok értelmesen komunikálni és viselkedni sőt legtöbbször mint egy extrém értelmifogyatékos, szinte olyan feeling mintha be lennék drogozva, annyit elmondok róla hogy kettőnk közt még egy idegen az idegenhez se hasonlitható a kapsolatunk, rengeteg gyerekkori traumát okozott és folyamatosan manipulálja érzelmileg a környezetét beleérte engem is, amióta elkeztem önmagam felismerni és a neten ezzel kapcsolatos témákat tanulni azóta rájöttem, hogy ez már baromira rég nem normális amit mink ketten művelünk egymással nap mint nap , meg se tudnám öszesen számolni hányszor alázott meg a volt osztályom előtt, hányszor fenyegetett meg hogy öngyilkos lesz, ha nem teszem ezt meg azt amire neki szükséeg van,

és mostanában néha elkezd velem úgy viselkedni "mint ha a kicsi fia" lennék akivel gyerekkora óta remek kapcsolata van stb. A gond csak hogy én többé képtelen vagyok őt szeretni, sőt én magam se emlékszem hogy valaha megöleltem volna vagy "viszonoztam volna" az ő "nagy szeretetét" egyszerűen gyűlölöm őt, több stroke-ja is volt már, de folyton csak a kifogásokat keres miért nem megy el segitséget kérni, én pedig ezt válaszoltam szó szerint(csak az olvassa el akinek erős az idegzete!)

én:Leszarom ha megdögglesz ha csak rinyálgatsz ahelyett hogy bármit is tennél hogy jobb legyen, folton másokat hibáztatsz amikor nem jön össze valami és már kurvára elegem van az idiótaságodból hülye fasz)Csak így írásban estek le a szavak súllyaji, élőben mikor így beszélgetünk nem érzek ekkora súllyt ezekben a mondatokban. De ez még semmi gyerekként nagyon agreszív gyerek voltam(próbálok szépen fogalmazni), szinte megse tudom számolni hányszor bántottuk egymást akár fizikailag, mára szerencsére az fizikai bántalmazásra nem lennék képes, sajnos 13 éves koromig azt hiszem nem volt egy kicsi agysejtem se jelen a fejemben vagy én nem tudom megmondani, hogy ez normális emberi reakció az ilyen jellegű viselkedésre egy szülőtől, vagy ez egy betegség tünete?

Szerintetek van esélyem lelkileg ezen kivül miliónyi traumából?

Járok pszichológushoz, de eddig csak az szociális szorongásom kezeljük, ami jelenleg cseppet se javult, ezen a héten rettentően szarul éreztem magam, több öngyilkssági kisérletem volt egyenlőre alkohollal próbálom nyugatni magam(Nem vagyok alkoholfügő se az ize se a hatása nem igazán jön be, de vannak olyan pillanatokat amikor teljesen kiborulok és csak igy tudok "megnyugodni". anyámról még annyit hogy egyedül "nevel" 2 éves korom óta elvileg akkor hagyott el az "apám"

Rettenetesen fáj és fék hogy soha nem leszek képes felnőtt férfivá válni és családot alapítani sőt belese merek gondolni ha már most egy barátom sincs akik voltak elhagytak és kihasználtak még egy normális emberi kapcsolatra is képtelen vagyok, sajnos beleszerettem egy nálam 2 évvel idősebb lányba, ilyen álapottban nem is mernék és nem is akarnék felé közeledni, csak sajnos képeten vagyok rá nem gondolni(már 6. hónapja tart nálam ez)

2022. szept. 1. 23:48
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

20/20-as

köszönöm a választ, de én úgy gondolom és érzem hogy én magamon képtelen vagyok változtatni és ezt nem kifogásból mondom, nem vagyok szakember de én magamról azt gondolom, hogy enyhén autista vagyok, és ezzel kapcsolatban rengeteg tanulmány-t olvastam, de ahogy látom más autista embereket, ahogy ők lehet fel se fogják, milyen életet élnek, lehet ők jól érzik magukat, de én nem tudnám azt elviselni, ahogy speciális iskolába kerülnék, szinte mindenegyes ilyen videó megtekintése után már az életkedvem is elmegy hogy, lehet nekem is ez a bajom és ezen nem tudok változtatni, sajnos nem vagyok egy olyan értelmileg sérült(vagyis én nem tartom magam annak), hogy ne tudnám elképzelni a jövőmet ha így folytatódik mindenem, mi lesz belőlem de persze nem vagyok azzal diagnosztizálva,

az alkoholról meg annyit, hogy utójára akkor ittam amikor kiirtam ezt a posztot, szinte utálom az ízét sőt a hatása se nagy, de úgy gondolom nekem már mindegy hogy mi lesz a jöőmmel, ha ígyis-úgyis egy nyomorult leszek...

2022. szept. 4. 08:51
 22/44 A kérdező kommentje:

és ez nálam annyira erős, hogy minden egyes cselekvést szinte pontosan lekontrollálom hogy úgy végezzem el mint egy normális ember, de lehet csak hipochonder vagyok és azért képzelem be ezt magamnak, csak sajnos a viselkedésem az emberekkel mindig eszmbe juttathatja, hogy mi bajom aztán a következő gondolat, hogy ezen nem tudok változtatni aztán, megint ott vagyok mint most hogy csak síránkozok, aztán próbálok elkerülni minden egyes ilyen jellegű videót ahol értelmileg sérült emberekket látok, de sajnos mindig rátanálok eggyet és én idióta nem vagyok képes kontroolálni hogy ne nézzek még az indexképre vagy a címre se, de nem megy, és aztán folytatódik ez a ördögi kör ami teljesen lehúz.

Szerintem már beteges ahogy beletudok őrülni ezekbe a dolgokba...

2022. szept. 4. 08:56
 23/44 A kérdező kommentje:
Úgy érzem az élet direkt olyan elbaszottnak teremtet, hogy értsem mitörténik vele és mik lesznek a következményei, de a változásra képtelen vagyok és ezt nem kifogásból írom, ha még az üres üzletbe se vagyok képes úgy elmenni hogy nem dadogva érthetően szorongás nékül tudnék köszönni az kasszásnak, hát inkább kösz nem kérek belőle...
2022. szept. 4. 09:04
 24/44 A kérdező kommentje:
Anyámról még anyit, hogy a tudtommal nem drogozik, de az élete során három strokja volt, az elsőt 20 éves kora körül kaphatta, szóval nem csodálom hogy ekkora idiótának születtem, ha én is örökölhettem tőle ilyen agyhalott géneket, és a többi kettőt 50 éves korában kapta, szóval magamról már nem csodákozom hogy ilyen elbasszott vagyok...
2022. szept. 4. 09:09
 25/44 A kérdező kommentje:
Valószinűleg az már gondolhatjátok hogy barátaim nincsennek, nem voltak és nem is lesznek, egyrészt azért mert sokmindenhez olyan a felfogásom mint egy kisgyereknek, valamiben meg már túlzottan érett vagyok és képtelenség lenne egy velem egykorú barátot tanálnom és erre rátesz egy lapátot az szociális fóbiám amit kurvvára képtelen vagyok enyhíteni és az viselkedésem általában mint egy fogyatékos kisgyereké pl. Mindenen csak nevetek sőt visszatartani azt képtelen vagyok még ha egy kurvára nem vicces dolgon tör rám ez a roham, aztán ott van az halk és értetetlen dadogásom ami már szintén kurwára felb@sz hogy képtelen vagyok egy értelmes érthető mondatot alkotni, és még ervárják tőlem hogy ennyi fogyatékosságal legyek vidám és jókedvű hát a kurwa anyukat..
2022. szept. 4. 09:18
 26/44 anonim ***** válasza:

Szerintem azt kéne felfognod, hogy a dadogás az nem gáz csak a fiatalok között 6 - 15 éves kor között az általános iskolában. Utána már csak a bunkók szemétkednek azzal aki dadog.

Ha a dadogásról le akarsz szokni arról is van tökéletes elméleti/ gyakorlati videó a YouTube -on.

Szerintem te kifogásokat keresel arra, hogy ne keljen fejlődnöd de ebben lehet, hogy tévedek.

Minden rajtad múlik. Több okosságom nincs az irományodat elolvasva.

majd ha sportolsz akkor kitisztul a fejed addig csak ilyen faS7Ságok lesznek benne, hogy te reménytelen vagy, autista meg hasonlok... Fáraszd le magad és akkor kitisztul az agyad és a megoldásokat is jobban fogod látni.

2022. szept. 4. 11:26
 27/44 A kérdező kommentje:
26/26-os gondolom igazad lehet ezzel kapcsolatba hogy csak ezeket beképzelem magamnak vagyis csak remélem hogy beképzelem, mostanában nagyon ingerült vagyok és könnyen kiborulok szóval elnézést akinek gyenge az idegrendszere, senkit se kértem hogy olvassa el csak aki úgy gondolja hogy tud és akar válaszolni.
2022. szept. 4. 11:47
 28/44 A kérdező kommentje:
Jah és azzal tisztában vagyok hogy főleg rajtam múlik rengeteg minden ha változni akarok, de vannak dolgok amik létfontosságúak és hiába más módszerekkel próbálom megoldni az adott problémát de nem megy és ez teljesen tönkretesz, azt meg hogy fogadjam el magam amilyen vagyok mondatot nem is mondom tovább mert hogyan lennék képes elfogadni, hogy az infantilisságom és a "fogyatékosságom" miatt egy nyomorult magányos vén pali leszek, vannak dolgok az életben amire azt mondják átlag feletti "minőséggel vagy sebességel" tudok végezni, de mindezzel kitörülhetem a seggem, ha az életbe nehezen tudom beleadni az szorongásom, dadogásom és infantilisságom miat....
2022. szept. 4. 15:05
 29/44 A kérdező kommentje:
Így nemcsak EQ szerint leszek nemkitejesedett hanem racionálisan is, sőt a volt pszichiáterem is az első berendeléskor középsúlyos szellemi fogyatékossága diagnosztizált, mert annyira ledebilizál az szorongásom és ezzel általában mindenhol így vagyok ha még nem ismernek, hogy hülyének néznek és leszarnak, szerencsére tavaly amikor középsulira kerültem csak az első pár hónapban néztek agyhalottnak, vagyis én azt gondoltam magamról, ahogy komunikálok és első évemben azt mondják több sikert értem el azon a sulin egy év alatt mint bárki 4 egész év alatt(két nagyobb versenyen is voltunk eddig a multévben és kiváló eredményeket értünk el rajtuk), szóval én már kurwára nem tudom mi a f@sz bajom van, hisz tanálkoztam én már nálam sokkal butább emberrel(most nem arról beszélek hogy én akár az átlagnál is érteelmesebb lennék), de ő tudott értelmesen komunikálni, de olyan f@szságokat beszélt, hogy már a vérnyomásom is az egekbe szált..
2022. szept. 4. 15:14
 30/44 A kérdező kommentje:
És ezekből 0 önbizalmat szereztem sőt vesztettem, mert ettől még jobban az jár az eszembe, hogy egy "átlagosabb" ember nem lenne így képes és hogy valamilyen aspergeres lehetek vagy bordeline vagy a f@szomtudja amit nem tudok magamban rendberakni.
2022. szept. 4. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!