Egy rászoruló családtag kérné, hogy fogadjátok be, de a párotok nem menne bele? A lakás viszont nagy, elférne.
Az hozzá tartozik, hogy ő a tulajdonosa az ingatlannak, amiben élünk, ketten...Nem egy 1,5 szobás panel, hanem egy 90 négyzetméteres kétszintes ikerház egy részfele az övé. Földszinten előszoba, nappali, konyha, wc külön, fent meg 3 (!) szoba van és egy bazinagy fürdőszoba.
Még így se megy bele, hogy ekkora a ház. Nemrég lett véve újonnan, megújuló energia, hűtő-fűtő klímákkal telepakolva, külön garázs, udvar, beálló...
Ha barátnőm ezzel a kéréssel fordulna felém,hogy fogadjuk be az ingatlanomba a lánytestvérét.
Azzal a feltétellel bele mennék,hogy barátnőm mellett a lánytestvérével heti kétszer kupakolhatok.
Nincs kupakolás,nincs befogadás.
"A gyerek apjáról miért nem írt semmit a kérdező?"
És mindig lepontoznak engem, ha azt mondom, apának lenni semmi felelősséggel nem jár.
A gyerek eltartása már vagy a nagyapja, vagy egy idegen pasi nyakába lenne sózva, apuka meg vígan éli életét.
72# válaszoló vagyok
A bajban mindenkinek áldozatot kell hoznia
én áldozatot hozok,hogy +2 Főt befogadok.
A barátnőm áldozatot hozna,hogy jó képet vág, hozzá,hogy a pasija kupakolja a testvérét.
A beköltöző lánytestvér pedig áldozatot,hozz,hogy heti kétszer kupakolják a lakhatásért.
Ha ilyen lehetetlen helyzetbe hozna a barátnőm, gondolkodás nélkül ezt válaszolnám.
Nincs időm elolvasni az össze kommentet de elszörnyülködtem az első pár válaszon
Alapból ilyen szituációban a férjem ajánlaná fel hogy költözzenek oda előre megbeszélt időre, ameddig összeszedik magukat.
Ha nem ilyen ember lenne nem lenne a férjem. Alap dolog hogy mindkettőnknek a család az első!
Ha anyósom kerülne ilyen szituációba akkor is egyértelmü hogy jönne!
Tényleg képesek lennétek anyaotthonba küldeni a saját testvéreteket ha nincs hely akkor pedig végignéznétek hogy elveszik tőle a kicsit és utcára kerül? Kicsit sem szégyenlenétek magatokat???? Úgy őszintén?
Ha a férjem pedig ilyet mondana akkor költöznék a testvéremmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!