Egy rászoruló családtag kérné, hogy fogadjátok be, de a párotok nem menne bele? A lakás viszont nagy, elférne.
Az hozzá tartozik, hogy ő a tulajdonosa az ingatlannak, amiben élünk, ketten...Nem egy 1,5 szobás panel, hanem egy 90 négyzetméteres kétszintes ikerház egy részfele az övé. Földszinten előszoba, nappali, konyha, wc külön, fent meg 3 (!) szoba van és egy bazinagy fürdőszoba.
Még így se megy bele, hogy ekkora a ház. Nemrég lett véve újonnan, megújuló energia, hűtő-fűtő klímákkal telepakolva, külön garázs, udvar, beálló...
Én is ezt javasoltam, hogy dobjatok össze egy albérletre valót valami olcsóbb településen.
A párodnak igaza van, az tényleg nem szerencsés, hogy az anyja is beszállt, nem hiszem, hogy a párod kérte rá.
Biztosan tőle tudtam meg, hogy bajban van a tesóm, amúgy a párom valamiért sztem annyira sohasem szimpatizált a tesómmal, itt az egyik válasz is pedzegette ezt a szálat. Nem voltak konfliktusaik, de mintha éreztem volna, hogy valami nem oké köztük, így eldumálgattak a semmiről, ha közös program volt, de ennyi.
Apukámat viszont bírja a párom nagyon, mindig bevásárol neki, néha magáról elmegy hozzá és segít, elviszi orvoshoz, de tesómnál soha fel sem merült, hogy segítsen neki valamiben.
"...meg tudjuk beszélni, mi ketten, a szülők bevonása nélkül..."
Hm....Te kiirtal ide egy kérdést róla, ő meg megemlitette az anyjának.
Az azért érthető valahol ha én mondjuk adnék egy házba 70 milliót akkor szeretném tudni, hogy kik laknak benne.
Én nem ítélném el a párodat azért mert szólt annak aki fizette azt a luxust amiben élhettek. Joguk van tudni, hogy mi folyik abban a házban amiért nem kevés pénzt adtak.
Persze az, hogy nem szólt neked előbb a párod és nem együtt mondtátok meg az anyósnak az már jogosan eshetett rosszul. A tálalás nem mindegy.
"Persze az, hogy nem szólt neked előbb a párod és nem együtt mondtátok meg az anyósnak az már jogosan eshetett rosszul"
Hát én simán el tudom képzelni, hogy egy átlag na és mi újság veletek kérdésre simán csak elmondta a pasi az anyjának minden hátsó szándék nélkül. A kerdezo se vele együtt tette itt fel a kerdest, ugye...
Tehát várhatóan apukádnak is nektek kell majd segíteni, meg vinnéd a párod nyakára a terhes nővérkét is.
Hű, de nagy marha ez a pasi, ha nem szakít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!