Van itt olyan, aki idén már nem csinált cipősdobozos ajándékokat a rászorulóknak?
adjál célirányosan ...
am meg egy kocsi mióta luxus manapság ???
másik meg, ha tagja a NOE-nak akkor ők rendszeresen szerveznek ingyenes vagy fillérekét látogatható előadásokat vagy jegyeket nívós darabokra is
pl a dec. 20.-i Caramel koncertre is volt ingyenes jegyük
állandó kedvezmény van a cirkuszba, de pl a Thália színházba is
50-70% kedvezménnyel vannak a jegyek
ha van NOE kártyád akkor pl utazási irodánál is kaphatsz kedvezményt
de ott az utazási kedvezmény ami 90% a máv és volán járatán
és sorolhatnám
ha több gyereked van és jogosult vagy valamilyen kedvezményre akkor miért ne vehetné igénybe az ember ?
amit ott megspórol abból mehetnek nyaralni pl!
nálunk 3 gyerek van - van kocsi is - teljesen átlagosnak gondolom az anyagi helyzetünket - és ebbe belefér 1-2db 4-5-6 napos nyaralás nyáron
éves szintes sokat jelent h pl 10e helyett csak 5e a cirkusz pl így eljutunk oda is amit meg megspóroltam a jegyen az mehet a nyaralásra is pl ...
Mi sosem adományozunk így.
Anno hatalmasat csalódtam az ilyen gyűjtésekben, szóval mindig úgy adományozok, hogy tudom ki kapja.
Van a falunkban egy anyuka, két ikerpárral. A férje elhagyta, és ő meg ápolja az idős anyukáját, közben fejlesztésre viszi a két kicsi fiát (oxigénhiány).
Minden tiszteletem az övé, tegnap este vittem nekik ajándékot, név nélkül.
Tartós élelmiszert, csokit, társast, ruhákat.
De ahogy láttam, nem én egyedül.
nem az extrém esetekre gondoltam ...
de ha gondolod túlozd el nyugodtan
én spec itt a helyi NOE-közösségben nem találkoztam az általad leírt jelenséggel
pedig 280-300 család van regisztrálva és nagy részüket személyesen is ismerem
legtöbbjük átlagos vagy alatti szinten élnek
a vezető tudja h ki az akinek ilyen adományt érdemes adni
most vagy rossz szervezeten keresztül adományoztál vagy valami nívós helyen élsz
ja nagycsaládosként ott a kötelező is ha a szerződött biztosítónál kötöd meg ott is jó pár ezerrel olcsóbb ...
autó alkatrészre is van kedvezmény az egyik nagy kereskedésnél
az egyik benzin kúthálózatnál is van kedvezmény NOE kártyára
utazási irodáknál is van kedvezmény
sok helyen a bizonyos gyerekszám vagy életkor alatt szinte ingyen van a szállás étkezés
de ajánlom a NOE honlapját bogarászásra:-)
tévedsz ha azt hiszed védem őket...
de nem minden nagycsaládos olyan mit gondolod
és tényleg sokat jelent anyagilag az a sok kedvezmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!