Családom miért élvezi azt ha napi szinten legalább 3 veszekedés van ?
"Semmiben nem volt igazad, csak szemeteltél. Szálazás sem történt csak szófosás."
De ezt nem bizonyítod semmivel, hiszen nem az általam említett dolgokra reagálsz és ervelsz ellene hogy miért nem igaz, hanem csak azért mert te azt mondod :D Ez egy érvelési hiba kissrác :)
Ha te magad, nem tudsz bizonyítékot szolgáltatni állításod megalapozottságára és helyességére, például azt alátámasztó tényadatok és/vagy a konklúziódhoz elvezető logikai érvláncolat révén. Én ezt megtettem, te nem. Hanem ezzel "rutinnal" zárkózol el minden érdemi vita elől hogy nem vagy hajlandó felvetéseimre és az én logikai érvláncolatomra reagálni. Ez olyan mintha egy galambal akarnék sakkozni, de az leburítja a bábukat és össze szarja a sakk táblát. Ezt csinálod. Bár gondolom valami iskolás kisgyerek lehetsz és csak trollkodásra használod az oldalt.
Te sem bizonyítottál lószart sem.
Már bíró is vagy?Unatkozó troll meg te vagy, akinek egéz nap semmi dolga nincs, csak ide jár szarni.
39
Nem, csak krva okosnak képzeled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!