Családom miért élvezi azt ha napi szinten legalább 3 veszekedés van ?
Innentől már tényleg szórakoztató vagy :D Nem annak indítottam, de azt hiszem nem fogunk ennél magasabb röptű eszme cserét folytatni. Én locsogok te meg ismételgeted hogy szánalmas vagyok mint egy papagáj. Ragaszkodva a maximális két mondatos terjedelemhez, nehogy te is meg kapd hogy locsogsz:) (nem mintha nekem bajom lenne vele, tőlem biztosan nem kapnád meg)
Mármint félre ne értsd nem úgy vagyok szánalmas mint egy papagáj hiszen a papagájok nem szánalmasok csak te ismétled magad mint egy papagáj:D Vagy ott ilyenkor vesszőt kell tenni a "mint egy papagáj" elé és akkor már máshogyan értelmezhető? Ezt nem tudom... esetleg ebben segíthetnél.
"De még most sem hagyod abba. Eléggê autistának tűnsz."
Mondja ezt az újabb két soros bölcsesség szerzője :D
"Jobb mint a sehova sem tartó fosásod :D"
Várjál.. Tükörkép visszavág! Na? :)
"Én nem szartam tele az oldalt."
Öcsisajt! Azért azt ne magyarázd már meg hogy a hóember örül a napsütésnek. Á nem te nem, épp csak engem "teszel helyre" és azért szarod tele az oldalt te takony :) Te állsz neki trollkodni mert nem bírod elviselni hogy igazam volt amikor szétszálaztam a "firkálmányomban" a mindenféle együttérzést és segítő szándékot mellőző két szavas kreténségeidet. Következő kör szarás a tiéd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!