Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből volt eddig a családodban...

Miből volt eddig a családodban a legnagyobb balhé? Hogyan reagáltatok? Hogyan zárult le? Sikerült megoldani?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

X: testvér

Y: testvér

Z: x testvér férje.

Y lefeküdt z-vel, ez kiderült, de valamilyen úton módon ez el lett temetve.

Teltek múltak az évek, és y megint viszont folytatott z-vel. Megint kiderült, bizonyíték is volt rá, egy elég szaftos kis hanganyag.

Következmény: örök harag y-al szemben.

X és Z ugyanúgy "együtt" vannak. Gondolom tudjátok milyen az az együtt.

2020. dec. 10. 01:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
összevesztek az örökségrn azóta utálják egymást
2020. dec. 10. 08:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez egy hosszú folyamat volt.

Anyám 4éves koromtól nevelőapámmal együtt van. Ö egy igen durva ember, mintha 2 személyisége lenne. Az egyik aki a csillagot is lehozná az égről értünk, a másik pedig a "ha nekem bajom van rajtad vezetem le" énje. A gyerekkoromat így a kettösség jellemezte. Aztán ahogy telt az idő, ez az arány egyre borult. Többet volt az, hogy nevelőapám otthon őrjöngött. Én suliba jártam, nyelvvizsgát csináltam, dolgoztam, a háztartásból igencsak kivettem a részem, hazaadtam nem kevés pénzt, azt mégis csak azt kaptam, hogy ez kevés (mármint nem a pénz, hanem amit teszek), nem lesz belőlem senki, stb. Mivel a pénzt le kellett adnom, továbblépni, elköltözni nem tudtam. Ezek az érzések csak gyűltek bennem.

Aztán jött egy vizsgám. Akkor még egyből ugye nem tudtuk meg az eredményt, de éreztem hogy jól sikerült. Hazamentem, nevelőapám egyből elkezdett oltani, hogy biztos nem sikerült, mert ehhez is szerencsétlen vagyok, mi az, hogy nem javították ki egyből, biztos hazudok, mert megbuktam. Na aut itt elcsattant az agyam. Ami az évek alatt gyűlt bennem, azt mind a fejéhez vágtam. Aztán bementem a szobámba, a nagyja ruháimat összepakoltam, aztán leléptem otthonról. Az akkor még csak 2hónapja páromhoz költöztem (ma már a férjem, gyerekem apja).

1évig nem beszéltünk. Se anyámmal se nevelőapámmal. (Ja azt hozzáteszem anyám sosem állt ki mellettem, mindig végighallgatta ahogy el lettem hordva mindennek, gyerekkorom óta)

Ennek 4éve. Durván 1 éve beszélünk, mióta megszületett a fiam.

2020. dec. 10. 08:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

X-ék hárman vannak testvérek. Az öccsének a felesége felpofozta a húguk gyerekét. Állítólag "megérdemelte", nagyon nagy patália volt belőle.

Azóta se X, se X-nek húga nem beszél az öccsével meg annak a feleségével. Már több mint 10 éve.

2020. dec. 10. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!