Nekem kellett volna fizetnem az ebédet?
Dehogy. Neki kellett volna még a te kajádat és a benzint is állnia.
Túl az 1 nap szabin és a jófejségen, hogy - feltehetőleg - át is nézte a megvásárolt kocsidat.
Micsoda alakokat hord a hátán a Föld...:-(
Dehogy is! Sőt a te ebédedet kellett volna neki fizetnie. Hát voltál olyan szívélyes, hogy a sok autószerelő közül, akik alig várják, hogy ingyenmunkát végezhessenek, pont őt választottad. Az ebéded kifizetése lett volna a minimum tőle.
Paraszt...
A legnagyobb baj azzal van, hogy észre sem veszed mekkora sóher vagy és még a barátnődre írod, hogy túlreagálja... Legalább amikor megemlítette, mondtad volna, hogy ne haragudj veszek neki valami ajándékot a kedvességéért... De nem, neked tök természetes, hogy 7 órát rád áldoz az életéből a szerelő és még egy kajára sem vagy képes meghívni
Ha én lettem volna a barátnőd helyében akkor az utolsó mondat így hangzana a kérdésben: "... csak az EX-barátnőm csinál ekkora ügyet belőle"
Illett volna
Legalabb legyen benned annyi hogy veszel neki par uveg energy italt vagy cigit vagy amit szeret, es koszond meg h eljott veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!