Most akkor ki kellett volna neki fizetnem?
Péntektől kegyetlenül fájt a fogam,tegnap reggelre el is fogyott minden fájdalomcsillapitóm,bár már nem is használt tulzottan egyik sem.Neten néztem,lidokain kenőcsöt lehet vény nélkül is...Páromra rácsörögtem,ugyis jön fel hozzám,vegyen már...kenöcs nem volt,de gyógyszertáros rendes volt,adott vény nélkül sprét...
Eszembe nem jutott,hogy nekem ki kellene fizetni,én se kérem el soha,akármit veszek neki,legyen szó heti 3-4 vacsorártol,reggelicsomagolásról,cigiről,de még a multhéten vett mikrofont is emlithetném...havi szinten a nem tul magas fizumból rá megy el elég szép összeg...
Ez idáig nem is zavart,csak tegnap tett pár félreérthetetlen megjegyzést,hogy mibe került az a "drága gyógyszer"...
(hozzátenném,én minimálbérből élek egyetemistaként,ő duplaannyit keres,és szülei vesznek neki benzinen kivül mindent,nem szorul rá a pénzre)
most ehhez hogy vágjak jó képet?
22/L (24/F)
vietnami balzsamról ninceneke jo tapasztalataim,lidocain meg mindig jó volt,csak egy ideje nincs itthon...
de rendes volt a gyogyszertáros,adott,most pár évig lesz megint
de nagyon elgondolkodtam...ha csak a most hétvégi kaját nézem,többe volt nekem mint ez a hülye spré,locsolkodosditol is elment a kedvem,mivel tudván hogy csak a kindert szereti,kb 1500értékű kinderes csokikat vettem neki,édesszájú hozzám hasonlóan...
igy kényeztessek el bárkit is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!