Most akkor ki kellett volna neki fizetnem?
Péntektől kegyetlenül fájt a fogam,tegnap reggelre el is fogyott minden fájdalomcsillapitóm,bár már nem is használt tulzottan egyik sem.Neten néztem,lidokain kenőcsöt lehet vény nélkül is...Páromra rácsörögtem,ugyis jön fel hozzám,vegyen már...kenöcs nem volt,de gyógyszertáros rendes volt,adott vény nélkül sprét...
Eszembe nem jutott,hogy nekem ki kellene fizetni,én se kérem el soha,akármit veszek neki,legyen szó heti 3-4 vacsorártol,reggelicsomagolásról,cigiről,de még a multhéten vett mikrofont is emlithetném...havi szinten a nem tul magas fizumból rá megy el elég szép összeg...
Ez idáig nem is zavart,csak tegnap tett pár félreérthetetlen megjegyzést,hogy mibe került az a "drága gyógyszer"...
(hozzátenném,én minimálbérből élek egyetemistaként,ő duplaannyit keres,és szülei vesznek neki benzinen kivül mindent,nem szorul rá a pénzre)
most ehhez hogy vágjak jó képet?
22/L (24/F)
nem arrol van szó,hogy nem akarom kifizetni...mindig oda szoktam adni neki,és másnak is ha hozatok valamit,akár 50 akár 5ezer forintrol van szó...
csak tegnap örültem hogy megkapom a sprét,muljon el minél hamarabb a fájdalom,el is kábitott picit,eszembe nem volt...
ő mindig csak annyit szokott mondani,hogy "majd odaadom/most nincs apróm(apró alatt 2-3ezeret is lehet érteni)"
és ugy fejbevágott hogy én itt szenvedek,meg fájós foggal még vacsitcsinálok neki,közben ő meg...
igazából eddig nem tünt fel,hogy ez milyen mértékű...
meg úgy voltam vele,hogy éhen nem halok,ha 1 helyett 2 személyre főzök,meg nem kérem vissza tőle azt a pár ezer forintot havonta...
csak most ez igy rosszul érintett,hogy egyszer nem jut eszembe 10 percen belül odaadni neki az árát annak amit hozatok vele,és rögtön számon vagyok kérve:S
Kifizetném neki a sprét, de honlaptól új "láthatatlan" szabályok lennéek. No cigi, no csoki, no vacsora. Nem költenék rá egy vasat sem.
Ja, és nem kell hozzá jóképet vágnod.
nem kerülsz szoba aznap h akkor fizessem ki,ki is ment a fejemből,összejött sokminden,nem volt kedvem még ezzel is idegesiteni magam,hogy mit reagál...
nah,reagált magától..."megkért",hogy ha már ő ugyis vette nekem azt a ...sprét,akkor másnap menejk már vegyen neki telefonjához ezt és ezt,2-3ezerért nézte neten...
szot nem szoltam,megvettem másnap,odaadtam,és közöltem,hogy akkor innentől mindenki fizeti a saját dolgát...
azota meg duzzog mikor jön a pizzás,és csak a sajátom árát adom a kezébe...mert nem főzök csak ha együtt megvesszük a hozzávalót...meg nincs joghurt,csoki,reggelikészitve...előttenap mindig "elfelejti" hogy csak akkor van,ha mikor megyek bolt,megkér h vegyek neki is,és ideadja az árát...
az a baj,hogy ő beel sem gondol,hogy mibe kerül egy-egy vacsi (mert ugye hús nélküli kajára csak fujjog),nagyjából sem tudja semminek az árát benzinen,cigin kivül,ennyi ami neki megvennivaló...
ugyhogy nevelő célzattal ha kaját akar,akkor alap hozzávalókat vegye meg hozzá,nem szeretetszolgálat vagyok ezentúl,meguntam
bár azt elismerem,én rontottam el,hogy nem igy kezdtem,hogy oda-vissza működjön a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!