Szerintetek jogos párom családjának a felháborodása?
Figyelt kérdés
Mikor ismerkedtünk, nem mondtam el, hogy a ház a sajátom, illetve hogy van még 2 kiadva albérletbe. Mikor komolyra fordult a kapcsolat, akkor előbb csak azt mondtam el, hogy amiben lakom, az saját, és csak az összeköltözés után tudta meg a többit. Viszont a családja meg van áldva, hogy én titkoltam hogy házam van, és nem bízok páromban. Ami eleinte igaz is volt, de senkiben nem bízok. Most állandóan azt hallom vissza, hogy milyen g.ci vagyok. Jogos a felháborodásuk? Tényleg úgy kellett volna kezdeni, hogy hello cica, nem jössz velem össze, van 3 házam, havi 450 a nettóm, amiből 40 a hitel?2022. aug. 11. 21:13
21/25 kovpet válasza:
20: Az ilyenre nem kell szerződés, anélkül se lesz soha résztulajdonos a házastárs.
22/25 anonim válasza:
Ja, értem. Tehát egész közös életükben nem kell, hogy megtudja.
23/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy honnan tudják. Gondolom párom szülei mondhatták el. Amíg nem tudták, teljesen normálisak voltak velem, mióta kiderült azóta csinálják ezt. A fő indok, hogy nem bíztam benne, a többi már csak a kombinálás.
2022. aug. 12. 12:11
24/25 anonim válasza:
450 netto nem egy extra. Foleg a mai arak mellett nem er semmit.( es az osszes fizikai munkas ferfi ismerosom megkeresi ezt a bert) Szoval ha ezzel is kezdted volna az ismerkedest nem osztott-szorzott volna nem szurod vele hogy gold digger e ahhoz azert magasabb havi jovedelem kene hogy aranyaso not tarts fennt.
A lakasaidhoz meg igazabol semmi koze a csaladjanak.
25/25 anonim válasza:
450 nettó?
Nemrég olvastam itt a gyk-n, hogy ez Budapesten a kezdő villamosvezetők bére (nettó 400-500e között).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!