Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos párom...

Szerintetek jogos párom családjának a felháborodása?

Figyelt kérdés
Mikor ismerkedtünk, nem mondtam el, hogy a ház a sajátom, illetve hogy van még 2 kiadva albérletbe. Mikor komolyra fordult a kapcsolat, akkor előbb csak azt mondtam el, hogy amiben lakom, az saját, és csak az összeköltözés után tudta meg a többit. Viszont a családja meg van áldva, hogy én titkoltam hogy házam van, és nem bízok páromban. Ami eleinte igaz is volt, de senkiben nem bízok. Most állandóan azt hallom vissza, hogy milyen g.ci vagyok. Jogos a felháborodásuk? Tényleg úgy kellett volna kezdeni, hogy hello cica, nem jössz velem össze, van 3 házam, havi 450 a nettóm, amiből 40 a hitel?
2022. aug. 11. 21:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
Párod családjának semmi köze hozzá, hogy neked mi van .. nincs joga felháborodnia.. legalább kiszűrőd ,hogy milyen a csaj, hogy nem pénzért van -e veled.
2022. aug. 11. 21:37
 12/25 anonim ***** válasza:
6%
Majd akkor lesz jogos ha a párod nevére iratod(házasodsz) a vagyonod felét. Addig hiszti lessz.
2022. aug. 11. 21:46
 13/25 A kérdező kommentje:

A párom szülei nem hallottam, hogy mondtak volna valamit, ők szimpatikusak. Igazából a nagyanyja meg a keresztapja aki keveri a kakát. Mert biztos drogdíler vagyok vagy k.vákat futtatok, azért van ennyi...

Az első lakáshoz vettem fel 5 millió hitelt, 20 évre. (Én hülye...) Adóstárs kellett, igen... Mivel nem költöztem oda, kiadtam albérletbe. A másodikat örököltem, ebben lakom. A harmadikat pedig vettem, de ahhoz már nem vettem fel hitelt. (Nem mindig volt ám 30-60 millió egy lakás!) Igazából párommal nem volt még ebből konfliktus, de ma a fentieket visszahallottam, és elhordtam mindennek őket. Annyit mondott, hogy ők mindig a más dolgával foglalkoznak.

2022. aug. 11. 22:04
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

#10 vagyok.

Őszinte örömmel olvastam, hogy nem a szülei ilyen surmókok. :-)

Hát, a tágabb rokonságban szinte mindenkinél vannak böszmék, erről a párod szülei sem tehetnek. És ahogy írtad, ők másokkal is imádnak foglalkozni, szóval akármilyen lennél, biztos köszörülnék rajtad a nyelvüket.

Ez így nem gond, őket tojd le, a lényeg, hogy a szülők normálisan viselkednek.

2022. aug. 11. 22:13
 15/25 anonim ***** válasza:
95%
Ja, hogy nem anyós-após a paraszt? Ne foglalkozz a többi rokonnal.
2022. aug. 11. 22:14
 16/25 anonim ***** válasza:
82%
Egyáltalán nem.
2022. aug. 11. 22:21
 17/25 anonim ***** válasza:
17%
2# az AndersEn te mókamiki.
2022. aug. 11. 22:31
 18/25 anonim ***** válasza:
88%
Semmi közük hozzá.
2022. aug. 12. 01:10
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán honnan tudják? Se a lanynak se a szuleinek nem kellett volna tovabb adni. Nem titok, de mi kozuk hozza?
2022. aug. 12. 08:13
 20/25 anonim ***** válasza:
18%
Jah, majd ha komolyra fordul, a házassági szerződésből megtudja, mi?
2022. aug. 12. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!