Milyen "mániád" vagy kényszer dolgaid vannak?
A takaróm mindig a gombolós részébel felül van, holott pont fordítva kéne eredetileg :)
Ha viszket az egyik kezem és megvakarom, megdörzsölöm ugyanott a másikat is mert különben olyan "felemás" érzésem van :)
Nem használom el a wc-papír végét, hanem újat bontok, ez így van a tusfürdővel is :)
Ha valaki szürcsöli a levest, tiszta idegbaj leszek,nem bírom elviselni!
Inkább hagyok egy korty tejet a dobozban csak ne nekem kelljen kidobni. :)
-nem szeretem,ha vki úgy nyalja-falja a párját,ahogy azt zárt ajtók mögött kellene
-nem szeretem ha vki a fogkrémet a tubus közepéről nyomja,és ha a gyógyszert a közepéről szedi ki a levélnek és nem a széléről
-nem szeretem,ha vmi nem úgy van,ahogy én hagytam
-nem szeretem,ha olyat kérnek kölcsön tőlem,ami ruha,hajbavaló,vagy ékszer
-elalvás előtt világosban körbenézek a szobában,hogy csak én vagyok-e
-csak teljes sötétben és csendben tudok igazán aludni
-ropogtatom az ujjaimat és néha a derekamat is
-albérletben lakom,így ha hazamegyek,szeretem megtervezni,hogy melyik napra milyen ruhát és kiegészítőt veszek fel
én pl a pláza mosdójában a kézszárító gombját nem a vizes kezemmel nyomom meg hanem a karommal v a csuklómmal.
ha sót, cukrot, kakaót vagy egyéb ilyen dolgot kell valamibe rakni,úgy szóróm szét, nem csak belerakom aztán kész.
ha teát csinálok, akkor rakom bele a citromlét és a cukrot mikor kezd forrni a víz, aztán rakom bele a filtert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!