Milyen "mániád" vagy kényszer dolgaid vannak?
Rám is az lenne a legmegfelelőbb szó,hogy a mániám,hogy az legyen amit én akarok=)
De az előttem lévővel egyetértve,a szotyizástól kiborulok én is...egyszerűen nem bírom a hangját:S
Mániám,hogy rend legyen a szobámban,(ha van időm akkor máshol is elpakolok) minden ott ahol a helye van,minden logikus elrendezésben van. Kényszeresen porszívózok minden nap, mert utálom,ha hajak vannak a padlón. Ilyenkor körülnézek nincs e bogár a szobámba=)
Kényszeresen rágom a számat,amikor van rá "időm".
Mániákus filmnéző és gyűjtő vagyok...utálom a reklámokat és inkább letöltök....az összes romantikus,dráma,horror,háborús filmet megnézem/néztem és az összes sorozatot is. De kényszert érzek,hogy ha egy részt látok egy X sorozatból,akkor nem bírok várni a következőig,hanem letöltöm az összes részét(feliratosan),amit lehet és megnézem úgy ahogy nekem kedvem van, ez most utoljára a Vámpírnaplók volt=)
Utálom,ha valaki kimegy a szobából és bekapcsolva hagyja a tv-t és csak 1 óra múlva megy vissza. De van még pár=)
dohányzok
rágom a körmöm
ha barna sofinál gyengébb cigit szívok, letöröm a füstszűrőt
ha olvasok hagyjanak békén
ha sült krumplit eszünk a párom tányérján lévő krumpliból az első falat az enyém :D
rendmániás vagyok, mindig pakolok, igazgatok, törölgetek, derékszögbe, szimmetriába állítom a dolgokat
kólát kizárólag üvegből iszok (műanyag flakonból nem)
legalább 3 kispárnával alszok
a reggeli kávémhoz, cigimhez ragaszkodok, az az első
nem futok busz után, kapkodva nem csinálok semmit, csak ha van rá nyugodtan időm
kb ennyi jutott eszembe,majd folyt.köv:)
A tubust nem a végén nyomják, de ugyanígy a kenőmájas burkolatát, attól egyszerűen kiborulok.
Ha nem használják a wc kefét. én takarítok mindig mindent és ennyire sem tisztelik itthon...
Ha beleugatnak a gyereknevelésbe.
Ha felhajtva hagyják a wc tetejét, hát még ha az ülőkét.
Főzés közben bármihez nyúlok egyből kezet mosok. Muszáj mosogatás után kezet mosnom a fürdőben!
Ha nem mossák ki a csapot kézmosás vagy fogmosás után, Zuhanytálcát fürdés után.
A vasalásra is kényees vagyok, főleg az ingekre.
Meg a teregetésre. Nem mindrgy mit hova és hogyan terítenek...
Most így összeírva mennyi difim van...:S
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!