Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek a helyemben? A...

Mit tennetek a helyemben? A ferjem es anyosom megeszi az eletem.

Figyelt kérdés

Van egy 4 honapos babánk. A ferjem es anyosom maskent gondolkodik mint az en szuleim.

Azt akarjak Anyósék hogy a gyerekunk a kesobbiekben semmi cukros etelt ne egyen,se nasik se semmi. Az en szuleimnek es nekem mas velemenyunk van, szerintunk heti 1x miert ne ehetne meg egy csokit vagy sutit a gyerek. Hozzatennem hogy anyosom es a feejem is eszik napi szinten edesseget,sot ha nincs otthon csoki kuld hogy vegyek a boltban.Anyosom meg suti a kalacsokat hetente maganak.

Odaig fajult ez mar hogy csaladi vita lett belole. A legnagyobb baj az hogy ferjem es csaladja lenezik az en szuleimet mert mi nem vagyunk olyan gazdag csalad mint ok,egyszeru emberek a szuleim de BOLDOGOK! Nem úgy ahogy ok egy csaladi ebeden fancsali fejjel eszik a csirkemellett salataval meg a cukormentes lekvart....a 30 kilójukkal es egy mosoly nincs az arcukon. Barmi etelt keszit anyukam csak turkalja a ferjem..meg kitalaja hogy neki hasmenese van anyam főztjetol.Erdkes masnak nem...

2022. júl. 20. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk én eleve nem lennék együtt olyan emberrel, aki lenézi a szüleimet, ENGEM, mert nem gazdag családból jöttem.

Megoldás: elválsz és keresel normális férfit, nem egy hisztis görcsöt.

2022. júl. 21. 07:26
 12/14 anonim ***** válasza:
71%

Fújsz anyósra, mert lenéz titeket, hogy nem vagytok gazdagok (bár nem írtad ez miben nyilvánul meg), de közben te ugyan úgy lefitymálod anyóst, mert "fancsali képpel eszi a csirkemellet".

Ezenkívül miért olyan hihetetlen, hogy a férjednek fáj a hasa az anyád főztjétől? Ha ő úgy nőt fel, azt szokta meg a gyomra, hogy könnyű ételeket eszik, sovány húsokat, sok zöldséget, akkor semmi meglepő nincs benne, hogy mondjuk egy jó kiadós, zsíros, magyaros kaja taccsra teszi. De ettől függetlenül is elég durva, hogy a férjed már többször rosszul lett és te nem hogy segítenél, vagy megoldást keresnél, hanem megkérdőjelezed, próbálod hitelteleníteni.

A gyereknek meg semmi baja nem lesz, ha nem eszik cukrot, mikor néha a nagyiéknál van. Te adsz neki, anyádék adnak neki, bőven elég. Így legalább többféle konyhát, étkezési szokást megismer.

Szerintem itt a legnagyobb baj veled van. Önbizalomhiányos van, irigy vagy anyósra mert gazdagabb nálad és mert "30 kiló". Kezdj el egy kicsit dolgozni az önértékeléseden és vegyél vissza az arcodból.

2022. júl. 21. 10:24
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

Csak a férjed hasmenéséhez szeretnék hozzászólni, bár a 12-es elég világosan leírta a lehetséges okát.

Én nem vagyok kényes, nem vagyok válogatós, de ha zsír helyett olajjal főznek, vagy fordítva valahol, én meg máshoz vagyok szokva, akkor nekem is megy a hasam.

2022. júl. 21. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk én már ott felkaptam a fejem, hogy ha nincs otthon csoki, akkor a férjed KÜLD, hogy vegyél a boltban. Mivaaaaaan? Tán neki nincs lába, vagy mi a f.sz? Tudod ki ugrálná körbe, mutasd meg neki szépen, hogy merre van a bolt, aztán mehet venni magának.

Én nem vagyok az, akinél mindenre a "válj el" a megoldás, de ez sajna olyasmi szitu, és bőven túlmutat azon, hogy a gyerek eszik-e heti 1x édességet, vagy nem. Te itt semmibe vagy véve, fontosabb a férjednek anyuci véleménye a TI gyereketekről, mint a tiéd. És ez csak egyre rosszabb lesz.

2022. júl. 22. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!