Szerintetek miert viselkedik igy anyosom ti mit tennetek a helyemben?
Én nem értem, hogy ha valaki mobilról ír az törvényszerű, hogy sem helyes nem tud írni, és borzalmasan rosszul fogalmaz. Így számomra teljesen érthetetlen amit írtál, és csak egy valami jutott az eszembe.
Ennyi ésszel gyereket is lehet szülni???
Én is telefonról pötyögök, szóval arról, hogy nem tudsz írni, nem a mobilod tehet.
Kicsit nehezen tudom kibogarászni a mondandódat, úgyhogy csak annyit fűzök hozzá, hogy bármit kavar az anyósod, szard le magasan és folyékonyan.
Azt hittem, csak én leszek az egyetlen, aki nem érti, de megnyugodtam. Én sem értem, vessző, pont még egy alap telefonon is van... Mi az, hogy felpukkadt ránk? anyósom az elejébe le mondta a párom volt élettársát??
Azert ekezetek nelkul is lehet ertelmesen fogalmazni szerintem, mindezt ugy, hogy aki olvassa, az is tisztan ertsen mindent.
Fordítok:
"A férjem volt élettársa odaköltözött az anyósom mellé a szomszédba, mert mi elköltöztünk abból a házból (először mi laktunk ott). Az anyósom valamiért nagyon a pártjára állt annak a nőnek, akivel a párom élt előzőleg.
Előtte mi laktunk abban a házban, ahol most ez a nő, csak nekem nem tetszett anyósom viselkedése. Szerintem jogosan: mivel volt kulcsa a házunkhoz, volt, hogy szó nélkül kinyitotta a kaput és bejött.
A férjemnek van ettől a nőtől egy gyereke, és nekünk is van egy közös gyerekünk. Anyósom a fiamat nem is ismeri, a párom első gyerekétől, azaz az ő lányunokájától van csak elszállva. Amikor elköltöztünk onnan, megharagudott ránk valamiért, főleg rám, és olyanokat mondott a férjemnek, hogy én álltam a férjem és a volt élettársa közé, emiatt ment tönkre a kapcsolatunk. Pedig ez nem igaz. Meg anyósom eleinte leszólta azt a nőt, most meg hirtelen a pártjára állt, mikor elköltöztünk onnan."
Kérdező! Az a nő az unokája anyja, ha jóban akarnak lenni, az ő dolguk. Ha ti nem tartjátok a kapcsolatot vele egyáltalán, sőt, haraggal jöttetek el, akkor nem sok mindent róhatsz fel.
Három lépés távolság, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!