Szerintetek hibásak voltak az apám és a nagyszüleim?
34 éves sem volt?!!!
Szűzanyám, visszagondolva, hogy 34 éves koromig mennyi önsorsrontó baromságot csináltam, de nekem mindig volt Háttérországom, a szüleim, testvérem.
Aztán megértem, a tapasztalatokból levontam a tanulságot és a sors úgy hozta, hogy ma már én segítem őket.
szegény nő
azért elég szar emberekkel volt körülvéve az is biztos
Egyáltalán nem nehéz munkát találni, csak ki kell lépni a komfortzónából és tenni kell azért, hogy legyen munkád.
Győr környékén - biztosan máshol is- a vasúton óránként mondják be, hogy legyél a munkatársuk.
De a gyárak is folyamatosan keresnek dolgozókat, sőt vannak akik kivisznek Ausztriába mezőgazdasági munkára euróért dolgozni, Mosonmagyaróvár tele van munkásszállóval, amit a cégek fizetnek csak dolgozzál náluk!
Erről tudok mert itt lakom, de biztosan több ilyen megye és város is van, csak tenni kell érte és nem várni a sültgalambot!
A fekete munka csúnya dolog, de ha ki tudod belőle fizetni a szállásod és az étkezések pár hónapig és tudsz annyit félretenni, hogy albérletet vegyél ki, akkor mi a probléma vele!
Inkább éhen halsz vagy leszel inkább hajléktalan?
Ez a tipikus "nem fogok dolgozni", mert úgyis meg tudom magyarázni, hogy miért nem!
A családnak, kiemelten a szülőknek hatalmas a szerepük ebben a tragédiában!
És nem csak az utolsó év eseményei miatt, hanem a gyerekük nevelése miatt.
Már gyerekkorban meg kell adni a stabil alapokat, amire a gyerek felnőttkorban építhet egy egészséges szemléletű életet és ebbe a pénzkezelés, munkamorál is beletartozik.
Az elhunyt nyugodjék békében, a többiek meg intézzék a saját lelkiismeretükkel a dolgokat!
48-as, akkor adott egy tippet, ha legalább van egy nyomorult érettségid!
Persze, ha épp csak a 8 osztályt bírtad elvégezni, akkor ez nem opció.
A vasút felvesz és a tanulópénz több mint a minimálbér!
Ezért "csak" annyit kérnek, hogy tanulj!!
Akkor mi telik 1 hónapba, hogy kapj munkát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!