Miért van az,hogy egy csomószor az átlagos/csúnyább embereknek lesz szép gyerekük,és a szép szülőknek meg átlagos/csúnyább?
Azt mondjak aki szep baba az kesobb csunya lesz
Aki csunya baba az kesobb szep
Persze vannak kivetelek
Elsőt tudom igazolni a magam körül látottakkal.
A legközelebbi pl párom unokaöccse, 2 kifejezetten csúnyácska szülőtől, kicsinek annyira gyönyörű volt, hogy azt hittem lopták :’D
Most így 8 évesen meg màr látszik, hogy szegény hozzájuk formálódott és kezd olyan kis ormótlan krumpli lenni.
Mennyi idős vagy kérdező? Mert kamaszkorba pl egy időre úgy elcsúnyulnak a gyerekek/tinik.
A fiúk olyan laklik, vékonyak, mindkét nemnél jönnek a pattanások stb, ekkor kapnak sokan fogszabályozót, aztán olyan 17-18 éves korra beérik magukat :)
Nem hasonlítunk minden esetben a szüleinkre. Hasonlíthatunk bármelyik felmenőnkre, olyanra is, akit nem is ismertünk. A szüleinktől pl. részleteket is örökölhetünk, egyiknek az orrát, másiknak a szemét vagy száját, így az összhatás egészen más lesz.
N
Szép az akit annak látsz .
40 alatt én is szépnek látam magam ,most 46 évesen meg nem túl szépnek.
A szépből csúnyát még megtudom magyarázni:
-kapafogú anyuka fogszabályzás meg plasztikai műtétek sora után elhódítja a jól kinéző gazdag alfahímet, majd meglepődnek, hogy van az a fránya genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!