Én vagyok a szemét?
Németországba mentem furgonnal és traileren hoztam egy autót. A barátnőm testvére odakint dolgozik és pont egybeesett a szabadsága, így megkért, hogyha úgyis arra járok hozzam haza. Persze úgyis majdnem útba esett, alig 50kilométeres kitérő, így természetesen belementem. Csakhogy mire odaértem, akkor derült ki, hogy a sógornak van egy csomó szir-szarja: tv, mosogatógép, 2 kerékpár, meg valami bútorok. Mindez nem is volt előkészítve, mert a második emeletről kellett volna lecipeljük és arra számított, hogy én majd segítek pakolni.
Mondom neki, hogy szó sem lehet róla, hogy én cipekedjek, ha jönni akar akkor egy órán belül szerezzen embert akik lehordják a cuccokat, különben itthagyom. Este 9óra volt, természetesen nem talált senkit, nekem pedig nem fért bele az időbe, hogy még egy napig maradjak, így otthagytam.
Most a barátnőm, meg az egész családja neheztel rám amiért otthagytam, és 300euróba került neki az út, amit megspórolhatott volna ha segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!