Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok a szemét?

Én vagyok a szemét?

Figyelt kérdés

Németországba mentem furgonnal és traileren hoztam egy autót. A barátnőm testvére odakint dolgozik és pont egybeesett a szabadsága, így megkért, hogyha úgyis arra járok hozzam haza. Persze úgyis majdnem útba esett, alig 50kilométeres kitérő, így természetesen belementem. Csakhogy mire odaértem, akkor derült ki, hogy a sógornak van egy csomó szir-szarja: tv, mosogatógép, 2 kerékpár, meg valami bútorok. Mindez nem is volt előkészítve, mert a második emeletről kellett volna lecipeljük és arra számított, hogy én majd segítek pakolni.

Mondom neki, hogy szó sem lehet róla, hogy én cipekedjek, ha jönni akar akkor egy órán belül szerezzen embert akik lehordják a cuccokat, különben itthagyom. Este 9óra volt, természetesen nem talált senkit, nekem pedig nem fért bele az időbe, hogy még egy napig maradjak, így otthagytam.

Most a barátnőm, meg az egész családja neheztel rám amiért otthagytam, és 300euróba került neki az út, amit megspórolhatott volna ha segítek.

2022. máj. 29. 19:11
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy semmivel sem vagyok az adósa, eddig is én segítettem neki, annó még egy komolyabb kölcsönnel is, hogy el tudjon indulni.
2022. máj. 29. 19:14
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Xard le. És nem is a sógorod.
2022. máj. 29. 19:18
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Igen.
2022. máj. 29. 19:22
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagy szemét egyáltalán. Ő egy kihasználós, jól tetted, hogy nem mentél bele.
2022. máj. 29. 19:30
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Ott voltál érte, beülhetett volna és elhozod. Ennyiről volt szó, nem egy komplett háztartás költöztetéséről, ráadásul úgy, hogy te is segítesz kipakolni (utána pedig vezetsz még úgy 8 órát hazáig).
2022. máj. 29. 19:32
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
Azért a l*f*sznak is van vége, moziba ne vidd el? Velem is eljatsza ezt pár ember, de ha már csörög a telefonom, mindig mondom, hogy bocs ittam, nem ülök autóba .
2022. máj. 29. 19:46
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagy szemét, jól tetted. Bár több ilyen ember lenne, aki határozott nemcsak a nyámnyilák, akik mukkani sem mernek, ha a családról van szó, inkább nyelnek, szarul érzik magukat, ide írkálnak, de nem változtatnak, merthát mégis "csákácsálád".
2022. máj. 29. 19:50
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
növessz tököt és vágd be a durcit te, ugyanis feleslegesen fárasztottak téged oda!
2022. máj. 29. 19:52
 9/16 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom mire ez a nagy lepontozás, szerintetek tényleg a kérdezővel van probléma? Ennyi parazita ember lenne itt?

Én büszke vagyok rád kérdező, a helyedben még azt az 50 km-es kitérőt is követelném a drága testvéren, és örüljenek, hogy az elrabolt idődet nem számolod fel. Na jó, nem, de azért ne üljenek már fordítva a lovon!

Úgy lett volna korrekt, ha előre közli a terveit, megkér rá, nem pedig ott helyben tudod meg hogy na pakoljunk. Az ilyen férgeket de utálom!

2022. máj. 29. 19:56
 10/16 anonim ***** válasza:
84%

Engem is érdekelne, hogy mi a véleménye azoknak, akik lepontoznak. Mondjuk ezek olyanok, mint akik a dislike-ot nyomogatják pl. egy zeneszámra, vagy videóra , de semmi kifejtés, hogy miért nem tetszik. Unatkoznak, szerintem olvasni sem tudnak.

Úgyhogy ezektől a noname nyomiktól èn jól alszom, de egy igazi észérves, intelligens vitában benne lennék azokkal, akik máshogy gondolják?

Na, ki a bátor?

2022. máj. 29. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!