Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valakivel a szülei így bántak, így neveltek? ez mennyire fér bele a mai társadalomba?

Figyelt kérdés

mégis szeretem őket, nagy volt a szegénység, meg sok volt rajtuk a stressz, meg aztán csak etettek, ruháztak, maguk módján szerettek is....

így írom ezeket a sorokat

pedig engem rengetegszer megvertek

apám ritkán, de akkor nagyon

belevágott a csanalasba. ilyesmi.

sokszor bepisiltam ilyenkor... volt hogy elzavartam az ágyamba és csipett a hugy, úgy kellett aludnom, nem engedtek megfürödni

anyám... az sűrűn, szerinte rossz voltam

rengeteg fakanalat eltört rajtam

falhoz vágott... leköpött... megalázó volt nagyon

földön voltam... rúgott

olyanokat mondott, hogy rábírna taposni úgy a golyóimra, hogy sosem lesz gyerekem

meg ilyenek

nem tudom, mással is történtek-e ilyenek

gondoltam megosztom a sztorimat

de hogy emberek egyből nekiállnak vádaskodni...

felháborító

volt, hogy vendégségben voltunk

és faterom elmondta a többieknek, hogy olyan pofont adott, hogy behugyoztam

faterom ebben semmi kivetnivalót nem érzett, talán még 1 hajszálnyi büszkeség is eltöltötte

a vendég nő, távoli rokon, meg mély sajnálatot láttam a szemében

most 29 éves vagyok

és sokáig azt hittem, hogy ez a normális bánásmód, amit én kaptam

anyám olyan ember volt...

hogyha nem tetszett neki valami, akkor egyből éles, irritáló hangon ordított, egész életében

de csak itthon

egyszer játszottunk tesómmal, és felborítottuk a vasaló deszkát

szegények voltunk, és volt egy jó vasalója, a vasaló meg rajta a vasalódeszkán

és a vasalónak letört egy 10-10 cm-es darab a sarkából

ezért a vasaló zsinórral úgy elvert, és üvöltött és hogy hurkásra veri a sggemet

el is gyepált rendesen

volt, hogy nem úgy könyököltem az asztalnál, tanulásnál ahogy ő szerette

ekkor beleverte a könyökömet az asztalba... hogy az ő anyja is ugyanezt csinálta... a kádár rendszerben

2022. máj. 28. 22:54
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%
#49 Akkor hagyd itt a gyakorikérdéseket. Vagy követeld az oldal üzemeltetőjétől, hogy szűrjék jobban a kamu kérdéseket. De az, hogy már minden kérdés alá odaírják legalább ketten, hogy kamu, k.rvára nem oldja meg a problémát.
2022. máj. 29. 13:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!