Mit gondoltok arról, ha valakivel a szülei így bántak, így neveltek? ez mennyire fér bele a mai társadalomba?
mégis szeretem őket, nagy volt a szegénység, meg sok volt rajtuk a stressz, meg aztán csak etettek, ruháztak, maguk módján szerettek is....
így írom ezeket a sorokat
pedig engem rengetegszer megvertek
apám ritkán, de akkor nagyon
belevágott a csanalasba. ilyesmi.
sokszor bepisiltam ilyenkor... volt hogy elzavartam az ágyamba és csipett a hugy, úgy kellett aludnom, nem engedtek megfürödni
anyám... az sűrűn, szerinte rossz voltam
rengeteg fakanalat eltört rajtam
falhoz vágott... leköpött... megalázó volt nagyon
földön voltam... rúgott
olyanokat mondott, hogy rábírna taposni úgy a golyóimra, hogy sosem lesz gyerekem
meg ilyenek
nem tudom, mással is történtek-e ilyenek
gondoltam megosztom a sztorimat
de hogy emberek egyből nekiállnak vádaskodni...
felháborító
volt, hogy vendégségben voltunk
és faterom elmondta a többieknek, hogy olyan pofont adott, hogy behugyoztam
faterom ebben semmi kivetnivalót nem érzett, talán még 1 hajszálnyi büszkeség is eltöltötte
a vendég nő, távoli rokon, meg mély sajnálatot láttam a szemében
most 29 éves vagyok
és sokáig azt hittem, hogy ez a normális bánásmód, amit én kaptam
anyám olyan ember volt...
hogyha nem tetszett neki valami, akkor egyből éles, irritáló hangon ordított, egész életében
de csak itthon
egyszer játszottunk tesómmal, és felborítottuk a vasaló deszkát
szegények voltunk, és volt egy jó vasalója, a vasaló meg rajta a vasalódeszkán
és a vasalónak letört egy 10-10 cm-es darab a sarkából
ezért a vasaló zsinórral úgy elvert, és üvöltött és hogy hurkásra veri a sggemet
el is gyepált rendesen
volt, hogy nem úgy könyököltem az asztalnál, tanulásnál ahogy ő szerette
ekkor beleverte a könyökömet az asztalba... hogy az ő anyja is ugyanezt csinálta... a kádár rendszerben
"mi az a csanalas"
csalán, az egy növény, csanalas ahol nagyon sűrűn nagyon sok van, az egy nagyon szűrós növény, nagyon fájdalmas a csípése
"kamu kérdés"
és mivan, ha nem?
bárcsak az lenne... inkább tiszteletlen a megkérdőjelezés
Ha a sztori igaz, akkor bár lehet nem ismered el, de lelkileg sérült ember lehetsz. Szerintem el kellene menned elsősorban egy pszichológushoz, kibeszélni ezeket a dolgokat, hogy ne vidd tovább magaddal a csomagot, amit otthon kaptál. Máskülönben jó esély van rá, hogy ugyanezeket fogod tenni. Hacsak nem vagy brutál erős személyiség, akit nem törtek meg.
Ha még a szüleiddel élsz, akkor azonnal lelépni, és minden kapcsolatot megszakítani velük, egészen addig, amíg be nem látják, hogy szemét, szar emberek, és a lábad előtt nem kúsznak a bocsánatodért esedezve. Őszintén, mivel úgyis nagyobb esély van rá, hogy hamarabb fog befagyni a pokol, szerintem köszönj el tőlük, mielőtt lelépsz. Aztán ha már elég öregek, akkor még egyszer tiszteletedet tehetnéd náluk, a fejükre olvashatsz mindent, hogy ezeknek tudatában múljanak ki.
Ja, és ne felestsd el, nem kell azt érezned, hogy szeretnem kell őket, mert mégis csak a szüleim! Pont erre számítanak.
na magyarázd el, hogy mért vagyok kamu
mert rohadtul nem az
Azért vagy kamu, mert ezt a kérdést így kiírod ilyen tételesen, és azt írod, hogy ez Számodra természetes volt, meg ilyenek. Elhiszem, hogy vannak gyerekek akikkel így bánnak/bántak, de azok nem így, ilyen hangnemben írnak ki erről GYK-ra kérdést. Az, hogy ezek után meg még szereted is Őket, az pláne gyanús. Aki ilyenen átesik, főleg, hogy állításod szerint nem csak vertek, hanem leköptek, megaláztak, hugyosan kellett aludnod, ezeknek olyan lelki nyomainak kéne lennie, amik vagy rohadtul látszódnának Rajtad, vagy mélyen elnyomnád, de szerintem egyik esetben sem szeretnéd Őket, pláne nem írnál erről ki kérdést.
Nem 100%, hogy kamuzol, de Én erős 90%-ot sejtek, hogy mégis, vagy ha nem is az egészben, de színesítve van a történet.
Ha ez igaz, akkor bocsánat, viszont ha csak kamuzol, akkor eléggé szégyellhetnéd Magad, hogy olyant kamuzol, amit Más megélt, és Te ezen a nyomorúságos Életen trollkodsz.
Rábírna taposni a golyóidra, persze és ezek után szerinted szerettek, meg ez normális.
Velem ilyeneket sose csináltak a szüleim, de voltak dolgok amik alapján tudtam hogy betegek, és nem normális amit tesznek. Azért azt csak tudja egy gyerek is hogy nem természetes ha verik. Ha meg állandóan vertek meg csalánba dobtak nem kellett volna ennek az iskolában vagy akárhol feltűnnie valakinek?
Totál nem kerek a sztori, azt meg tudhatnád hogy nem fér bele a mai tárdadalomba, minek írod ki egyáltalán ha igaz is lenne?
igaz sztori
4-6-8-12 éves koromig volt nagyjából ez
ezek büntetések voltak, így büntettek
anyám szerint nagyon rossz gyerek voltam és azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!