Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valakivel a szülei így bántak, így neveltek? ez mennyire fér bele a mai társadalomba?

Figyelt kérdés

mégis szeretem őket, nagy volt a szegénység, meg sok volt rajtuk a stressz, meg aztán csak etettek, ruháztak, maguk módján szerettek is....

így írom ezeket a sorokat

pedig engem rengetegszer megvertek

apám ritkán, de akkor nagyon

belevágott a csanalasba. ilyesmi.

sokszor bepisiltam ilyenkor... volt hogy elzavartam az ágyamba és csipett a hugy, úgy kellett aludnom, nem engedtek megfürödni

anyám... az sűrűn, szerinte rossz voltam

rengeteg fakanalat eltört rajtam

falhoz vágott... leköpött... megalázó volt nagyon

földön voltam... rúgott

olyanokat mondott, hogy rábírna taposni úgy a golyóimra, hogy sosem lesz gyerekem

meg ilyenek

nem tudom, mással is történtek-e ilyenek

gondoltam megosztom a sztorimat

de hogy emberek egyből nekiállnak vádaskodni...

felháborító

volt, hogy vendégségben voltunk

és faterom elmondta a többieknek, hogy olyan pofont adott, hogy behugyoztam

faterom ebben semmi kivetnivalót nem érzett, talán még 1 hajszálnyi büszkeség is eltöltötte

a vendég nő, távoli rokon, meg mély sajnálatot láttam a szemében

most 29 éves vagyok

és sokáig azt hittem, hogy ez a normális bánásmód, amit én kaptam

anyám olyan ember volt...

hogyha nem tetszett neki valami, akkor egyből éles, irritáló hangon ordított, egész életében

de csak itthon

egyszer játszottunk tesómmal, és felborítottuk a vasaló deszkát

szegények voltunk, és volt egy jó vasalója, a vasaló meg rajta a vasalódeszkán

és a vasalónak letört egy 10-10 cm-es darab a sarkából

ezért a vasaló zsinórral úgy elvert, és üvöltött és hogy hurkásra veri a sggemet

el is gyepált rendesen

volt, hogy nem úgy könyököltem az asztalnál, tanulásnál ahogy ő szerette

ekkor beleverte a könyökömet az asztalba... hogy az ő anyja is ugyanezt csinálta... a kádár rendszerben

2022. máj. 28. 22:54
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

"mi az a csanalas"

csalán, az egy növény, csanalas ahol nagyon sűrűn nagyon sok van, az egy nagyon szűrós növény, nagyon fájdalmas a csípése

"kamu kérdés"

és mivan, ha nem?

bárcsak az lenne... inkább tiszteletlen a megkérdőjelezés

2022. máj. 29. 06:32
 22/51 anonim ***** válasza:
34%
Te is kamu vagy kérdező, meg a gyerekverő kommentelő is az.
2022. máj. 29. 07:04
 23/51 anonim ***** válasza:
92%

Ha a sztori igaz, akkor bár lehet nem ismered el, de lelkileg sérült ember lehetsz. Szerintem el kellene menned elsősorban egy pszichológushoz, kibeszélni ezeket a dolgokat, hogy ne vidd tovább magaddal a csomagot, amit otthon kaptál. Máskülönben jó esély van rá, hogy ugyanezeket fogod tenni. Hacsak nem vagy brutál erős személyiség, akit nem törtek meg.

Ha még a szüleiddel élsz, akkor azonnal lelépni, és minden kapcsolatot megszakítani velük, egészen addig, amíg be nem látják, hogy szemét, szar emberek, és a lábad előtt nem kúsznak a bocsánatodért esedezve. Őszintén, mivel úgyis nagyobb esély van rá, hogy hamarabb fog befagyni a pokol, szerintem köszönj el tőlük, mielőtt lelépsz. Aztán ha már elég öregek, akkor még egyszer tiszteletedet tehetnéd náluk, a fejükre olvashatsz mindent, hogy ezeknek tudatában múljanak ki.

Ja, és ne felestsd el, nem kell azt érezned, hogy szeretnem kell őket, mert mégis csak a szüleim! Pont erre számítanak.

2022. máj. 29. 07:06
 24/51 A kérdező kommentje:

na magyarázd el, hogy mért vagyok kamu

mert rohadtul nem az

2022. máj. 29. 08:23
 25/51 anonim ***** válasza:
27%

Azért vagy kamu, mert ezt a kérdést így kiírod ilyen tételesen, és azt írod, hogy ez Számodra természetes volt, meg ilyenek. Elhiszem, hogy vannak gyerekek akikkel így bánnak/bántak, de azok nem így, ilyen hangnemben írnak ki erről GYK-ra kérdést. Az, hogy ezek után meg még szereted is Őket, az pláne gyanús. Aki ilyenen átesik, főleg, hogy állításod szerint nem csak vertek, hanem leköptek, megaláztak, hugyosan kellett aludnod, ezeknek olyan lelki nyomainak kéne lennie, amik vagy rohadtul látszódnának Rajtad, vagy mélyen elnyomnád, de szerintem egyik esetben sem szeretnéd Őket, pláne nem írnál erről ki kérdést.

Nem 100%, hogy kamuzol, de Én erős 90%-ot sejtek, hogy mégis, vagy ha nem is az egészben, de színesítve van a történet.

Ha ez igaz, akkor bocsánat, viszont ha csak kamuzol, akkor eléggé szégyellhetnéd Magad, hogy olyant kamuzol, amit Más megélt, és Te ezen a nyomorúságos Életen trollkodsz.

2022. máj. 29. 08:54
 26/51 anonim ***** válasza:
34%
#22 Te, meg az összes kamut óbégató nyomorult f.sz nem húznátok el a picsába?! Kurvára idegesítőek vagytok és értelmetlen, amit csináltok.
2022. máj. 29. 08:58
 27/51 anonim ***** válasza:
70%
#25 "Nem 100%, hogy kamuzol, de Én erős 90%-ot sejtek" - és ki a f.szt érdekel, hogy te mit sejtesz?! Baromi idegesítőek vagytok!
2022. máj. 29. 08:59
 28/51 anonim ***** válasza:
23%
Najó közben meg másik profilról védi magát meg lepontozgat. 😂
2022. máj. 29. 09:25
 29/51 anonim ***** válasza:
81%

Rábírna taposni a golyóidra, persze és ezek után szerinted szerettek, meg ez normális.

Velem ilyeneket sose csináltak a szüleim, de voltak dolgok amik alapján tudtam hogy betegek, és nem normális amit tesznek. Azért azt csak tudja egy gyerek is hogy nem természetes ha verik. Ha meg állandóan vertek meg csalánba dobtak nem kellett volna ennek az iskolában vagy akárhol feltűnnie valakinek?

Totál nem kerek a sztori, azt meg tudhatnád hogy nem fér bele a mai tárdadalomba, minek írod ki egyáltalán ha igaz is lenne?

2022. máj. 29. 09:30
 30/51 A kérdező kommentje:

igaz sztori

4-6-8-12 éves koromig volt nagyjából ez

ezek büntetések voltak, így büntettek

anyám szerint nagyon rossz gyerek voltam és azért

2022. máj. 29. 09:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!