Ezen ti is kibuknátok, vagy feleslegesen idegesítem magam, és irigy vagyok?
Régebben nem igazán tartottuk a kapcsolatot a messze élő rokonokkal, de pont mostanában vette az összes a fejébe a rokonlátogatósdit.
Nemrég volt nálunk anyukám unokahúga, most meg az egyik nővére.
A nővére ma reggel utazott vissza, de ami közvetlenül előtte történt, azon nagyon felidegesítettem magam. Miközben készülődtek, anyukám odasúgta, hogy a nővére kijelentette hogy hazavisz két darab parfümöt a gyűjteményemből, (amit évek óta gyűjtök, és mindhez külön emlék párosul) csak mert "úgyis olyan sok van belőle, mint egy drogériában"
Mehettem be a fürdőszobába, és választhattam ki kettőt, amit elvisz.
Nem háborogtam, mert nem szokásom kicsapni a balhét, de belül azóta is forrok.
Nekem sose lenne pofám senkitől semmit elkérni.
Ez a parfümdolog meg olyan nekem, mintha mondjuk meglátott volna rajtam egy ruhát, és azt mondta volna hogy vegyem le mert ő hazaviszi. vagy mondjuk egy folyékonyszappant a mosdó széléről, mert most épp kettő van ott. ezek HASZNÁLATI TÁRGYAK. hogy képes valaki csak úgy kijelenteni hogy neki kell, és hazaviszi?
És ezután tudtam meg azt, ami végképp kiverte a biztosítékot nálam. Beszélgettünk anyukámmal erről, és ha már témánál voltunk, megkérdeztem hogy tud e valamit a DKNY parfümről, amit hetek óta keresek. És akkor elmondta hogy a múltkor mikor itt volt az unokahúga, ő ugyanezt bejátszotta. Mondta hogy neki kell az a parfüm, így hazavitte.
Ezekkel a rokonokkal egyébként is még csak 2-szer találkoztam életemben, de ezek után nem is akarok többet.
Gyűlölöm a harácsolókat.
Nem értem, ez bevett szokás, hogy ha valaki elutazik valakihez, akkor meglát egy parfümöt, és hazaviszi? Vagy pont így jött ki, hogy ez a kettő rokon volt itt nálunk ki eltéréssel, akik ezt csinálják?
Mindenesetre anyukámmal megbeszéltük hogy ha legközelebb jön valaki, akkor előtte elpakoljuk a parfümgyűjteményemet biztos helyre.
Most nagyon mérges vagyok, elnézést ha esetleg összefüggéstelen az írásom.
Mit gondoltok erről? Én vagyok irigy, vagy ti is kiakadtatok volna?
Én is elmehetek hozzád, ha fogyóban a parfümöm?
Úgyse tudsz nemet mondani számodra tük érdektelen, sose látott embereknek...
Én is beállok a sorba akkor...
Ekkora butaságot még nem is hallottam.
Én nem adtam volna egyik parfümömet sem. Miért adnék valakinek drága ajándékot?
Ha szüli vagy névnapomkor nem képes felemelni a telefont és felköszönteni, miért kéne "csak úgy" ajándékot adni neki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!