Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nővéred kizárólag gyereke...

Ha a nővéred kizárólag gyerekellenes csoportokba lépne be, fennen hirdetné, hogy utálja a "kölyköket", idegesítik, elhinnéd, hogy az unokahúgát és a rokonok- ismerősök gyerekeit meg imádja?

Figyelt kérdés
Vagy csak képmutatónak gondolnád? Amúgy meg játszik velük, ölben hurcolgatja őket, stb. De folyamatosan gyerekellenes posztokat rak ki. Mi lehet az igazság?
2022. máj. 20. 16:46
 151/166 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, további jó egészséget kívánok!
2022. máj. 30. 08:37
 152/166 anonim ***** válasza:
89%

Nem azért vagy idióta mert nem értünk egyet. Azért, mert képtelen vagy érvelni.

Szavakon lovagolsz, illetve amikor rávilagítottam, hogy nem minden gyerek érték, mert bárhogy alakulhat az élete,(amivel végül te is egyetértettél), rögtön felhoztál egy másik baromságot, hogy akkor szülni sem kell. Ahelyett, hogy elismerted volna, hogy ja, a születéskor talán tenyleg nem lehet kijelenteni valakiről, hogy értékes.

Plusz felhoztad a becsületsértést, mint harmadik témát, aminek köze sincs ahhoz, amikor én azt mondom a világra hozatal helyett, hogy szrás.

2022. máj. 30. 08:40
 153/166 anonim ***** válasza:
77%
Én meg azt próbáltam megértetni veled, hogy az a kijelentés, hogy a születés érték, az Olyan, hogy vagy egyetértesz vele vagy nem. Minthogy mi a kedvenc színed. Nem lehet megindokolni. Én értéknek tartom, te nem tartod értéknek. És leírtam hogy azért tartom értéknek, ha már nagyon érveket akarsz, mert ígéret van benne. De ezzel nem értettél egyet, úgy tűnt, hogy csak azt fogadtad volna el ha neked adok igazat. De nem tudok igazat adni neked, mert én ezt nem így látom. Nem tudom hogy ettől többet még hova akarsz. Erre te kezdtél el bunkó módon irogatni, ami azért lássuk be, egy névnélküli platformon, úgyhogy semmilyen következménytől nem kell tartanod, az egy nagyon proli dolog.
2022. máj. 30. 08:56
 154/166 anonim ***** válasza:
86%
Annak, hogy valami érték-e, abszolút megindolkolhatónak kéne lennie. Ezt nem tudtad megtenni, ezért most azt mondod, egyeni ízlés(?) kérdése. Okkal érték valami.
2022. máj. 30. 09:28
 155/166 anonim ***** válasza:
100%

"Meg akkor szerinted minden fogyatékkal született gyerek értéktelen? Aki egész életében soha nem fog egy napot sem dolgozni, mert olyan beteg, az értéktelen?"

rohadjak meg de nem, nem ertek az ilyen ember. sajnalatos ha valaki igy szuletik, nem mondom hogy dobjuk oket a farkasok ele, de az vitathatatlan hogy a tarsadalom szamara ok csak nyug. a penzt viszik, a tarsadalom eletben tartja oket, de visszakapni toluk sose fogunk. ha a szulok ugy tudnak ehhez hozzaallni hogy szeretik a gyereket es a gyerek viszont szereti oket, akkor ok profitalnak ebbol. van aki hajlando az egesz eleteben pesztralni oket. en tudom hogy erre nem lennek kepes. nekem is egy eletem van, nem akarom arra pazarolni hogy egy orok csecsemot szolgaljak ki. ha tudnam elvetetnem, ha szuletes utan derulne ki, akkor lemondanek rola. ciki, nem ciki, ez van.

2022. máj. 30. 09:57
 156/166 anonim ***** válasza:
70%

155, megkerdezhetem mennyi idős vagy? A nagyon fiatalok sajátja ez a nagy magabiztosság.

Nagyon egyszerű ezt leírni: ha betegen születik, lemondok róla.

Csak amikor ott vagy, akkor ez már nem biztos, hogy így fog működni. Ilyen rohadt egyszerűen.

Tudom miről beszélek. Betegen született a gyerek, igaz azóta meggyógyult, de egyetlen percre se volt kérdés, hogy megteszünk érte mindent, amit csak lehet.

Elvetetni is hidd el, más, mint amikor már ott van, és látod, megfogod.

2022. máj. 30. 10:07
 157/166 anonim ***** válasza:
83%
30 eves vagyok, nem gondolnam magam annyira fiatalnak szules szempontjabol. az hogy egy abortuszt vegigcsinalnek, az 100%, foleg hogy jelenleg nem akarok gyereket, nem tudnek semmilyen szeretetet vagy kotodest erezni egy sejtcsomoert amit nem akarok a testemben. ha megis szuletne gyerekem es kiderulne hogy valami olyan baja van ami miatt sose lesz alkalmas az onallo eletre, akkor is valoszinuleg a lemondas lenne a vege. en nem akarok egy felnott meretu csecsemot pesztralni eletem vegeig. onzo vagyok, a sajat eletemet akarom elni
2022. máj. 30. 10:13
 158/166 anonim ***** válasza:
48%

Ez se annyira fekete fehér.

Mert mire oda jutsz, hogy abortusz, már nem egy sejt csomó. Ránézésre se. A fiam 7 hetesen ilyen volt:

[link]

Amire egy abortuszra oda jut az ember, az adminisztratív része miatt, általában még eltelik 1-2 hét, addigra meg már méginkább ember-szerű. Mozog, szíve ver.

Könnyű kimondani, hogy simán elveteted, és lehet hogy meg is teszed, csak éppen a lelked fele ott marad.

2022. máj. 30. 10:24
 159/166 anonim ***** válasza:
100%
a tied lehet ott maradna. akinek minden porcikaja irtozik a szulestol, a gyereknevelestol, az meg fog konnyebbulni
2022. máj. 30. 10:26
 160/166 anonim ***** válasza:
100%
amugy soha eletemben nem tudtam semmit kivenni az ilyen ultrahang kepekbol. egy ismerosom ugy jelentette be a terhesseget videohivasban a jarvany alatt hogy betette az ultrahang kepet hatternek. azt hittem valami fura kortars festmeny volt. persze gratulaltam meg minden mikor kimondtak hogy gyereket varnak (magamtol az eletbe nem jottem volna ra, en nem latok semmit ezeken a kepeken), de nem tudtam oszinten veluk orulni. nekem ez az egesz egyszeruen taszito, el se tudnam kepzelni hogy en egyszer terhes lehetek
2022. máj. 30. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!