Ha a nővéred kizárólag gyerekellenes csoportokba lépne be, fennen hirdetné, hogy utálja a "kölyköket", idegesítik, elhinnéd, hogy az unokahúgát és a rokonok- ismerősök gyerekeit meg imádja?
Nem írtam, hogy nem kell megszületni. Seggre esni nem kell, ha gyerek születik, mert akkor még nem érték, mint ahogy ti állítjátok. Ezt próbáltam elmondani, de látom nehéz a felfogás.
A szavakon meg még mindig nem tudom, mit kell rugózni.
Hangulatot, érzelmet fejezünk ki a szóhasznáattal. Ebben az esetben nyilván azt fejezzük ki, hogy kvára felbsznak minket a hozzád hasonló idióták, akik szerint a szülés a legszebb érték. Ennyit fejeztem ki vele.
Plusz nem is egy konkrét anyára írtam, hanem általánosságban. Ha valaki ezen megsértődik, így járt. Ismétlem, ezek csak szavak.
Idióta vagyok mert nem értünk egyet?
Ha nem ugyanaz például a kedvenc színűnk vagy kedvenc italunk, akkor én már idióta vagyok?
Ha szerinted Budapest szebb város mint Bécs, akkor én mondhatom rád, hogy egy seggfj vagy?
Hangulatot, idegállapotot inkább szerintem azzal lehet kifejezni, hogy beleszövök a mondandómba pár b@z.meget, meg krv@életet, de a másikat ismeretlenül megsérteni….hát oké. Te így. Más meg máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!