Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nővéred kizárólag gyereke...

Ha a nővéred kizárólag gyerekellenes csoportokba lépne be, fennen hirdetné, hogy utálja a "kölyköket", idegesítik, elhinnéd, hogy az unokahúgát és a rokonok- ismerősök gyerekeit meg imádja?

Figyelt kérdés
Vagy csak képmutatónak gondolnád? Amúgy meg játszik velük, ölben hurcolgatja őket, stb. De folyamatosan gyerekellenes posztokat rak ki. Mi lehet az igazság?
2022. máj. 20. 16:46
 141/166 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a születésekor nem mondhatjuk, hogy mindenki értéket fog képviselni. Mivel az érték nem a születés hanem hogy mit tesz az ember az életében. Egyetértünk.
2022. máj. 30. 08:12
 142/166 anonim ***** válasza:
77%
Aki meg sem születik, az biztos, hogy nem fog értéket alkotni. Tényleg egyetértünk.
2022. máj. 30. 08:18
 143/166 anonim ***** válasza:
89%
Aki meg megszületik, vagy értékes lesz vagy nem. A születése pillanatában mindkettőre simán esélye van. Ezért nem mondjuk, hogy a gyerek érték, ész nélkül. Akkor LESZ érték, ha olyanná nő fel.
2022. máj. 30. 08:23
 144/166 anonim ***** válasza:
10%
Sőt, igazából senkinek se kéne megszületni, mert a születése pillanatában senki sem érték, de legalább pár évtizeden belül kihalna az emberiség és csak a cuki cicák maradnának :D
2022. máj. 30. 08:23
 145/166 anonim ***** válasza:
77%
És ha már ezt így megbeszéltük, akkor most kérlek térjünk át arra, hogy miért kell egy édesanyát megsérteni azzal, hogy ő szarta a gyerekét?
2022. máj. 30. 08:24
 146/166 anonim ***** válasza:
77%
És kérlek, ne gyere azzal, hogy ez csak egy szófordulat, mert ennyi erővel akkor a becsületsértés tényállásának nem volna értelme, mert akkor bármilyen csúnya szavakat, tücsköt bogarat egymásra lehetne mondani. De valamiért nem lehet.
2022. máj. 30. 08:29
 147/166 anonim ***** válasza:
86%

Nem írtam, hogy nem kell megszületni. Seggre esni nem kell, ha gyerek születik, mert akkor még nem érték, mint ahogy ti állítjátok. Ezt próbáltam elmondani, de látom nehéz a felfogás.

A szavakon meg még mindig nem tudom, mit kell rugózni.

Hangulatot, érzelmet fejezünk ki a szóhasznáattal. Ebben az esetben nyilván azt fejezzük ki, hogy kvára felbsznak minket a hozzád hasonló idióták, akik szerint a szülés a legszebb érték. Ennyit fejeztem ki vele.

Plusz nem is egy konkrét anyára írtam, hanem általánosságban. Ha valaki ezen megsértődik, így járt. Ismétlem, ezek csak szavak.

2022. máj. 30. 08:31
 148/166 anonim ***** válasza:
66%
De lehet bármit mondani. Ha nem lehetne, már jönnének értem a zsaruk, hogy lecsukjanak. Sorry, azt írok rád, amit akarok. Ahogy te is rám.
2022. máj. 30. 08:33
 149/166 anonim ***** válasza:
66%
Írtam is, szerintem egy szűklátókörű majom vagy, akinek annyi az élete sikere, hogy szült. Hujjuj, becsületsértés.
2022. máj. 30. 08:34
 150/166 anonim ***** válasza:
73%

Idióta vagyok mert nem értünk egyet?

Ha nem ugyanaz például a kedvenc színűnk vagy kedvenc italunk, akkor én már idióta vagyok?

Ha szerinted Budapest szebb város mint Bécs, akkor én mondhatom rád, hogy egy seggfj vagy?

Hangulatot, idegállapotot inkább szerintem azzal lehet kifejezni, hogy beleszövök a mondandómba pár b@z.meget, meg krv@életet, de a másikat ismeretlenül megsérteni….hát oké. Te így. Más meg máshogy.

2022. máj. 30. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!