A kérdésem két részből állna. Először is miért van az, hogy ha Gyeden vagy akkor már értéktelennek számitasz? Másodjára miért lett ilyen lusta, b*nkó a férjem?
Gyeden vagyok lassan 2 éve,nem fényezem magam,de a belem kilóg sokszor,és éjfél előtt ritkán kerülök ágyba.A férjem meg mostanában állandóan alszik,igaz dolgozik és ezt becsülöm,de utána semmit nem csinál,csak alszik,fekszik,a gyerek körül is alig segít.Most ott tartunk,hogy a gyerekünk nem is akar nála ellenni,sír ha ölbe akarja venni.Ma is este 9-re értem haza a fiunkkal,annyit kértem mosogasson már el ha lehet,persze nem tette meg.
Amikor szóvá tettem,akkor mindenféle h*lye p*csa voltam,orditott ahogy a torkán kifért,hogy én csak itthon vagyok stb,stb,és belehalok egy kis munkába.
A gyerek üvölteni kezdett mivel 2 méterre állt tőle,de még akkor is csak k*rvázott(!!!).
Elküldtem a férjem,mert nem bírtam,hogy igy beszél velem,és a gyerek ne ezt hallja.Teljesen elhagyta magát és alig van a gyerekkel is.
Mit tegyek?Tényleg sokat kértem?
Nem először fordul elő ez a viselkedés nála,már anyósom is kivan tőle.
Igen megint.Hiába mondtam,hogy fejezze be,csak nem.Mondta-mondta-mondta.Azt mondja,hogy állandóan elzavarom és elege van,most nem lehet elérni.Most hívott anyósom,hogy nem ért oda hozzájuk,pedig már elég régen elment.:S
Anyósom leb*szta és most attól fél csinál valamit magával mert sokszor mondta már,hogy öngyilkos lesz.
Nem tudom hogy ezt látod-e, de azóta mi történt?:)
Jól vagytok?
Megoldódott a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!