Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kérdésem két részből állna....

A kérdésem két részből állna. Először is miért van az, hogy ha Gyeden vagy akkor már értéktelennek számitasz? Másodjára miért lett ilyen lusta, b*nkó a férjem?

Figyelt kérdés

Gyeden vagyok lassan 2 éve,nem fényezem magam,de a belem kilóg sokszor,és éjfél előtt ritkán kerülök ágyba.A férjem meg mostanában állandóan alszik,igaz dolgozik és ezt becsülöm,de utána semmit nem csinál,csak alszik,fekszik,a gyerek körül is alig segít.Most ott tartunk,hogy a gyerekünk nem is akar nála ellenni,sír ha ölbe akarja venni.Ma is este 9-re értem haza a fiunkkal,annyit kértem mosogasson már el ha lehet,persze nem tette meg.

Amikor szóvá tettem,akkor mindenféle h*lye p*csa voltam,orditott ahogy a torkán kifért,hogy én csak itthon vagyok stb,stb,és belehalok egy kis munkába.

A gyerek üvölteni kezdett mivel 2 méterre állt tőle,de még akkor is csak k*rvázott(!!!).

Elküldtem a férjem,mert nem bírtam,hogy igy beszél velem,és a gyerek ne ezt hallja.Teljesen elhagyta magát és alig van a gyerekkel is.

Mit tegyek?Tényleg sokat kértem?

Nem először fordul elő ez a viselkedés nála,már anyósom is kivan tőle.

2010. szept. 17. 21:45
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Megint ordibált?Szegény fejed...(Sorstárs)
2010. szept. 21. 16:12
 42/44 A kérdező kommentje:

Igen megint.Hiába mondtam,hogy fejezze be,csak nem.Mondta-mondta-mondta.Azt mondja,hogy állandóan elzavarom és elege van,most nem lehet elérni.Most hívott anyósom,hogy nem ért oda hozzájuk,pedig már elég régen elment.:S

Anyósom leb*szta és most attól fél csinál valamit magával mert sokszor mondta már,hogy öngyilkos lesz.

2010. szept. 21. 16:19
 43/44 anonim ***** válasza:
Hát reméljük nem lett az.De ha már fenyegetőzött vele,beszélj pszichológussal,akár a férjed nélkül is,mert baj van vele.Biztos hallottad már,hogy aki öngyilkossággal fenyegetőzik,tulajdonképpen segítségért kiált,és komolyan kell venni.Esetleg fogj össze anyósoddal.Majd írj,mi van.Ha gondolod,írj privit.
2010. szept. 21. 23:09
 44/44 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy ezt látod-e, de azóta mi történt?:)

Jól vagytok?

Megoldódott a dolog?

2021. febr. 24. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!